Hol lehet kapni Lidocain fagylaltot?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 14:39
1/9 anonim válasza:
Nekem lidocainnal érzéstelenitették a torkomat gyomor tükrözés előtt.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, alapvetően arra való.
2010. nov. 30. 15:45
3/9 anonim válasza:
az mi?! szerintem a többiek se tudják, azért nem érkezett válasz.
4/9 anonim válasza:
Hát ha valódi lidokain van benne, akkor valszeg sehol, ugyanis az vényköteles, egyetlen kivétel a strepsils plussz asszem, de abban se sok van...
5/9 A kérdező kommentje:
Nyelvzsibbasztó nyalnivaló.
2010. dec. 3. 13:09
6/9 anonim válasza:
Nyalogass egy 9 voltos elemet! Az is lezsibbaszt egy időre.
7/9 anonim válasza:
Ezt Te most viccből kérdezted, vagy Téged hülyítettek, amikor mondták hogy ilyet keress?
8/9 anonim válasza:
A Dolor Cukrászdában, a Gyulladás téren.
9/9 N.Balu válasza:
Nem tudom. Leginkább sehol.
Talán, ha kisgyermeknek lenne, akkor csak nagyon exkluzív, nagyon drága fogorvosoknál tudom elképzelni. Azok talán elkészítik, persze cukormentesen.
Fájdalomcsillapító injekció kiváltására, tejfogak kezelése esetén, amiknek alig van gyökere.
Egyébként meg egy nagyon furcsa kérdés ez, és az előttem szólók sem értik, mire is lenne jó?! Ezért érdemben válaszolni ők sem tudtak. Ja, és ezt hiszem, én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!