Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zellerszárat hogy és mivel...

A zellerszárat hogy és mivel szokták fogyasztani?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mogyoróvaj
2009. jan. 15. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bloody Mary
2009. jan. 15. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Én bármivel, bármihez (pl húsok, felvágottak, vajas kenyér, más zöldségek, krumpli, rizs stb. stb.), de akár magában is és természetesen nyersen. Erőteljes lúgosító, mindenféle hasznos dolog van benne. Ezen kívül jó szinte mindenféle turmixba. Egy példa: alma, körte, sárgarépa, zellerszár, gyömbér turmixolva.
2009. jan. 15. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon szeretem a szárzellert és magában vagy más zöldségekkel együtt joghurtos salátaöntettel salátaként.
2009. jan. 16. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Majonézes saliba.
2009. jan. 16. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam egy partyn meglepetesemre zellerszar volt AVOKADOKREMMEL! Kicsit elborzadtam, de mindenki azt mondta nagyon finom. Ovatosan,de megkostoltam es valoban ISTENI volt . A receptet sajnos nem sikerult megszereznem, a neten pedig nem talaltam meg az igazit.

Erdemes megprobalni,tenyleg finom!

2009. jan. 16. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nyers Salátákba isteni finom!
2009. jan. 20. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!