Rántott hal megromlik kb 10 óra alatt szobahőmérsékleten?
Figyelt kérdés
Egy vagon hal kint felejtődött és most nem tudom mi legyen ezzel. Ha valaki tudja, írja már meg lécci.
köszi
2010. nov. 28. 12:04
1/8 anonim válasza:
Nem, szerintem semmi baja. Máskülönben a hal annyira büdös, ha megromlik, hogy azt biztosan éreznéd.
2/8 anonim válasza:
12:23 kezdesz uncsi lenni ezzel a google dumáddal
3/8 anonim válasza:
Hol volt kint?Ha nem nagyon meleg helyen, akkor semmi baja.
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hol van kint, vazze, ha egyszer szobahőmérsékleten (19-22 C)van?????????????????????????
5/8 A kérdező kommentje:
tudom is én ... szobában sztem olyan 24 fok körül
2010. nov. 28. 15:51
7/8 anonim válasza:
A húsfélék közül a hal romlik a leggyorsabban. Ha szállítás közben a hűtőlánc akár egy órára is megszakad, a hal már nem felel meg a HACCP követelményeink. Ugyanis a fehérjéi nagyon gyorsan bomlásnak indulnak, és ez a mikroorganizmusok melegágya.
8/8 anonim válasza:
Előttem lévő --- Ezt a mikroorganizmusosat egy terminátor filmből vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!