Küldtél már be receptet a Küldd el a recepted újságba?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi idő után utaltál a pénzt. Már megjelent a receptem, de a pénz sehol.2010. nov. 26. 14:49
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Én azt sem tudtam, hogy van ilyesmi, de 15:20-as, tényleg beküldted?
XDXDXD :D
3/12 A kérdező kommentje:
Jajj már kedves első, ne bohóckodj:)
2010. nov. 26. 15:51
4/12 anonim válasza:
Nem,de csak azért,mert nem tudok a végeredményről képet mellékelni.(technikailag nem megy)
5/12 anonim válasza:
Igen küldtem be,meg is jelent, de csak kb egy-két hét múlva utalták a pénzt.
6/12 anonim válasza:
Én úgy jártam, hogy megkaptam a 3000-et, eltelt egy hónap, és még nem jelent meg a receptem...
7/12 anonim válasza:
Hogy küldtétek be??? Az újságban van vmi???
8/12 scarlett69 válasza:
küld el a recepted....wow, mi voltunk az aug-i címlapcsalád, a napokban kaptuk meg (1 hónappal a megjelenés után!!!!)az ÖTEZER ft-unkat annak ellenére h nagy pofával reklámozzák, h "minden megjelenő receptért 3000 ft-ot fizetünk", nos nekünk 5 receptünk jelent meg 5000-ért+itt zabáltak ketten!!! Megérte! Tehát óva intek mindenkit attól h bevállaljon ilyesmit...
9/12 anonim válasza:
én 3000-ft.-t kaptam , kellett írni egy " elfogadom" választ e-mail-ben , és utána , rá olyan 4 napra már kaptam a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!