Szülinapi partyra milyen koktélokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
18 éves lettem és csinálok egy partyt a barátaimmal, szeretnék valami jó kis koktélt a bulira. Ha van ötléetek akkor léci hozzávalóval+aránnyal irájot le, hogy meg is csinálhassuk:P2009. jan. 14. 20:14
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem a jolbevált whiskey cola, narncs vodka az mehet b52 az poén kávé likört valamilyen krémlikört (az ír-t ajánlom) és a cointreau nevü italt a kiskanál púpos oldalának segitségével egymásra rétegezed feles pohárba egybe kel lehuzni angyon jó
2/4 anonim válasza:
Orgazmus
Hozzávalók:
3 cl öszibarack likör
3-4 cl baileys
1 cl tejszin
1,5 cl vanilia szirup
Elkészítés:
Miután lehütöttük ezt a csodálatos margarita poharat, töltsük bele az alkotokat a fent emlitett sorrendben.
Hogy miért nem méz és miért a vanilia?
-válasz:
"Mert a méz összekapja a baileyst és csomós lesz és vissza fogja hozni a vendég!
Na ehhez kell egy eltökéltség, föleg ha szivoszál nélkül és kéz helyett egyenesen a szánkkal emeljük fel a poharat és ugy fogyasztjuk... mókás .. :-)
4/4 anonim válasza:
Én a Bloddy Mary-t ajánlom. Vodka és paradicsomlé keveréke, az arányok mindenkinél változnak, attól függ mennyire akarod erősre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!