Baj van az sütés-főzési szokásaimmal?
te is kritizálsz másokat, azt írod, aki nem azt eszi, amit te, az szemeten él.
bocs, de nálam vegyes, cukrot évek óta nem eszem, viszont nem vagyok hajlandó lemondani egy jó kolbászról. (zsíros) a zöldséget imádom minden formában (főtt, sült, nyers), a gyümölcsre rá se nézek. és? akkor most szemétzabáló vagyok?
1. mostanában nagy divat leszólni a régi ételeket.(pedig egy jó zsíros pörkölt isteni tud lenni)
2. nem igaz, hogy a régiek azért nem ettek pl. fehér kenyeret, mert egészségtelen; nem volt rá pénz! egészen a múlt század elejéig az átlag életkor kb. 20-25 év volt. hasonlítsd össze a mai 70-nel. 100-150 évvel ezelőtt nem volt fertőtlenített ívóvíz, csatornázás, a városokban a szennyvíz és a konyhai szemét az utcára volt öntve. ld. pestis és kolerajárványok a világtörténelem során.
3. egy gyerek szervezetének mindenre szüksége van, mert még fejlődik. nem biztos, hogy amilyen étrendet most bevezettél, az tutira jó neki is.
de ha ez a menü neked jó, akkor egyed. te tudod, a te gyomrod. csak annak nézz utána, hogy egy növőfélben lévő gyereknek kell azért más is.
nincs vele semmi baj.. még...
egy az anyja "jótakarása" miatt pajzsmirigyproblémás lány voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!