Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik a kávé káros hatásai?

Mik a kávé káros hatásai?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomásosoknak nem tesz jót, gátolja a B-vitaminok és talán a Mg felszívódását, vízhajtó hatású.
2010. nov. 15. 19:45
 2/8 anonim válasza:
Túlzott fogyasztás nem jó a májnak, epekövességet is okozhat.
2010. nov. 15. 19:45
 3/8 anonim válasza:
idegessé tesz és állitólag roncsolja a szivet,bár én igyekszek ebben nem hinni,mert napi 7 adag nélkül ki se birnám.
2010. nov. 15. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egy kis időt rászánsz és rákeresel, akkor szinte ugyanannyi káros, mint hasznos hatását találsz.
2010. nov. 15. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

A bélben szívódik fel, a bélfalat roncsolja, és ugyanott szívódnak fel a vitaminok is, tehát a kávé gátolja a vitaminok felszívódását így ha mindig kávézol azért is leszel alapból fáradtabb, mert kicsit vitaminhiányosabb leszel, no meg azért is mert megszokod és már nem fog hatni, szal egyre több kell hogy érezd.

Napi 1-2 kávé nem árt, de többre hülyeség rászokni.

Ha csak ásványvizet iszol jó sokat, az is élénkít valamennyire, és az egy fokkal egészségesebb.

2010. nov. 16. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:

- magas vérnyomás

- szapora pulzus

- vitaminokat kiüríti a szervezetből

- és a vizet is

- rákkeltő (bár ez nem bizonyított, de hogy nem használ neki az is tuti)

összességében kis mértékben nem mondanám károsnak

2010. nov. 16. 10:22
 7/8 anonim válasza:
ki nem szarja le h mik a káros hatásai minden jó dologra mondanak minden szart van aki azt mondja h jót tesz a kávé van aki azt h nem engem nem érdekel h mik a káros hatásai akkor is megiszom am minden olyan dologról le akarják beszélni az embereket ami jó pl: van vki aki szereti a kávét de telebeszélik a fejét minden szarsággal h egészségtelen meg stb és akkor el veszik tőle a kedvét pedig eddig ő szerette! értitek mire gondolok?
2011. márc. 16. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:

értem, de nem azt mondtam, hogy "ne igyál kávét mert rossz".

azt is tudjuk, hogy a fű nem a legjobb dolog egészségügyileg, mégsem mondom, hogy ne füvezz. vagy a vizipipa. pipázok már évek óta, és nem érdekel hogy miket okoz, mert jó, csak néha nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi lesz veled.

2011. márc. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!