Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi történhet velem ha mindenna...

Mi történhet velem ha mindennap megeszek 1 tábla Milkát? (nem azt a nagyot hanem a 100 grammosat)

Figyelt kérdés
Előfordul hogy napi 200 grammot is megeszek. De minden egyes nap. Kivétel ritkán.
2010. nov. 13. 20:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
hát ez nem valami biztató :S
2010. nov. 13. 23:33
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
figyelj ne görcsölj ennyit nyugodtan le lehet pontozni, de igenis egyénfüggő meg a gének is szerepet játszanak abban, h ki mitől hízik el illetve h hordozza-e a hajlamot a cukorbetegségre! Tesóm minden nap egy kiló fehér kenyeret megeszik mégse hízik ő ilyen alkat meg a nővérem is még este 10-kor is zabálhatnak egy deka felesleg sincs rajtuk jó azt hozzáteszem mindketten kemény fizikai munkát végeznek én is de nekem ügyelnem kell minden kis nassira stb! Ha ennyire félsz kérdezd meg, h a családban van-e v volt-e cukorbeteg ha igen és közeli rokon akkor félhetsz, de ha nem akkor kicsi az esély, mert a cukorbetegség nem a mindennapi egy tábla Milkától alakul ki! Az egy dolog, h sok benne a szénhidrát és egészségtelen is a sok ízfokozó miatt, de ha neked jólesik és van rá pénzed akkor váljék egészségedre!
2010. nov. 14. 05:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Jó neked. Én is imádom a milkát, de csak heti egy táblára van pénzem:( Ha gazdag lennék, én is napi néhány táblát megennék az tuti. Vagy egy csomag isteni bonbonetti szaloncukrot.
2010. nov. 14. 22:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ugyanez van velem is :P

amúgy hány éves vagy?

2010. dec. 3. 17:53
 25/25 A kérdező kommentje:

16 leszek

és te?

2010. dec. 3. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!