Mi a véleményed az Update szaloncukorról?
Az enyém a képmutatás. Mert ha fogyózik, akkor ne egyen édességet, de ne vegye el a vendégeitől a szaloncukor örömét azzal, hogy édesítőszeres szärt vesz.
Nem a diabetikus, hanem konkrétan az Update szaloncukor, csoki és mogyorókrém szálka szememben
"és vendégeink amúgy sem szokták lezabálni, tudod van nekik süti, meg egyéb ételek, nem épp a díszítést eszik le a fáról"
Nálunk a gyerekek (mármint, amíg mi voltunk azok és a mostaniak is) nagyon szeretik lelegelni a fát. Ha nem a vendég gyerek, akkor majd a házigazda gyerek, aki szívesen ad a kis barátjának, unokatestvérének is. Mi például ezért szoktuk egy szép tálban, a fa alá tenni a szaloncukrot, volt már olyan, hogy valaki ifjabb karmester magára rántotta a fát, mert épp szaloncukrot kívánt.
Igaza van a kérdezőnek.
Annyit hozzáteszek, hogy én a túrórudit(vagyis az utánzását) ettem, Norbi módra.. hát mégis csak a Pöttyös az igazi. :D
én ebben sajnos nem tudok segíten de azt tudom hogy az update terméketől nagyon sokat lehet fosni a múltkor megettem vagy 15 uupdate túrórudit és hát az eredmény...
és hát a szaloncukorbólis nagyon sokat eszünk
Egyes update termékeken fel is van tüntetve, hogy nagyobb mennyiségben fogyasztva hasmenést okozhat. 15 túrórudi k.rva sok!
Nem értem, ti nem olvastok csomagolást? Ez olyan, mintha én megennék öt doboz mackósajtot és itt háborognék, hogy milyen szar, mert kiütéses lettem tőle. Ja, hogy nagyobb mennyiségtől tudom jól, hogy kiütéses leszek? Nem baj, akkor is a b.uzi mackó sajt gyárosok a hibásak.
*Ha meg üdítő, akkor 100%-os gyümölcslé.
Pont ugyanolyan egészségtelen és pont ugyanannyi kalória van benne, mint a nem 100%-osban, és pontosan olyan sürítményből készül. (Csak általában plusz cukrot nem tartalmaz.)
Kivéve a frissen facsart cuccok, de az már nem üdítő, hanem otthon facsarod.
Meg az aranyárban kapható itt-ott frissen préselt gyümilé, azok még talán jók. De a 100%-os gyüm.lé pont olyan kész átverés, mint a diétás szaloncukor...
"e a 100%-os gyüm.lé pont olyan kész átverés, mint a diétás szaloncukor..."
Nem azért veszem, mert nem hizlal, hanem mert nincs telenyomva mindenféle szărral, édesítővel, plusz cukorral.
aki nem akar elhízni, ismerje azt a szót, hogy mértékletesség, és minden meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!