Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Update...

Mi a véleményed az Update szaloncukorról?

Figyelt kérdés

Az enyém a képmutatás. Mert ha fogyózik, akkor ne egyen édességet, de ne vegye el a vendégeitől a szaloncukor örömét azzal, hogy édesítőszeres szärt vesz.

Nem a diabetikus, hanem konkrétan az Update szaloncukor, csoki és mogyorókrém szálka szememben

2010. nov. 12. 01:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Ui: és mielőtt baromi nagy tévedésben élnétek: az édesítő is hízlal, sőt, a diabetikus termékek is. Azokat ugyanis nem fogyókúrára találták ki, tehát nem kalóriamentes.
2010. nov. 12. 08:55
 12/21 A kérdező kommentje:

"és vendégeink amúgy sem szokták lezabálni, tudod van nekik süti, meg egyéb ételek, nem épp a díszítést eszik le a fáról"

Nálunk a gyerekek (mármint, amíg mi voltunk azok és a mostaniak is) nagyon szeretik lelegelni a fát. Ha nem a vendég gyerek, akkor majd a házigazda gyerek, aki szívesen ad a kis barátjának, unokatestvérének is. Mi például ezért szoktuk egy szép tálban, a fa alá tenni a szaloncukrot, volt már olyan, hogy valaki ifjabb karmester magára rántotta a fát, mert épp szaloncukrot kívánt.

2010. nov. 12. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem túl jó az ízük, és ahhoz képest piszok drágák... a lényeg a mértékletesség, aki diétázik, az fogja vissza magát karácsonykor is, de pár szem VALÓDI, FINOM, A TELJESSÉG ÉRZETÉT NYÚJTÓ szaloncukor jobban belefér, minthogy ízetlen vackokból egyen egy rakással, mondván, hogy óh, ez úgyse hizlal... a sok mindenből hizlal! A rendes szaloncukornál legalább az ember tisztában van vele, hogy keveset ehet, így jobban mértéket tart, az ilyen ú. "lájt" cuccoknál gyakran több kalóriát eszik, mintha a valódit választotta volna...
2010. nov. 12. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Én 1 teljes hétig fostam tőle, de rendesen. Le is ment pár kiló.Norbi arra biztat, hogy zabálj nyugodtan, és nem az egészségre törekszik. Tele vannak a dolgai mindenféle adalékokkal. Okos liszt, jaja.
2010. nov. 12. 12:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Hasonló probléma lép fenn nálam is az édesítőszertől. Például ilyen light vackokat nem is veszek, inkább vizet. Ha meg üdítő, akkor 100%-os gyümölcslé. Esetleg hígítom vízzel. No meg a házi limonádé cukorral. Úgysem iszom azt mindig.
2010. nov. 12. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek.

Annyit hozzáteszek, hogy én a túrórudit(vagyis az utánzását) ettem, Norbi módra.. hát mégis csak a Pöttyös az igazi. :D

2010. nov. 14. 20:19
 17/21 anonim válasza:

én ebben sajnos nem tudok segíten de azt tudom hogy az update terméketől nagyon sokat lehet fosni a múltkor megettem vagy 15 uupdate túrórudit és hát az eredmény...

és hát a szaloncukorbólis nagyon sokat eszünk

2010. nov. 23. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyes update termékeken fel is van tüntetve, hogy nagyobb mennyiségben fogyasztva hasmenést okozhat. 15 túrórudi k.rva sok!

Nem értem, ti nem olvastok csomagolást? Ez olyan, mintha én megennék öt doboz mackósajtot és itt háborognék, hogy milyen szar, mert kiütéses lettem tőle. Ja, hogy nagyobb mennyiségtől tudom jól, hogy kiütéses leszek? Nem baj, akkor is a b.uzi mackó sajt gyárosok a hibásak.

2010. nov. 23. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:

*Ha meg üdítő, akkor 100%-os gyümölcslé.

Pont ugyanolyan egészségtelen és pont ugyanannyi kalória van benne, mint a nem 100%-osban, és pontosan olyan sürítményből készül. (Csak általában plusz cukrot nem tartalmaz.)

Kivéve a frissen facsart cuccok, de az már nem üdítő, hanem otthon facsarod.

Meg az aranyárban kapható itt-ott frissen préselt gyümilé, azok még talán jók. De a 100%-os gyüm.lé pont olyan kész átverés, mint a diétás szaloncukor...

2010. nov. 24. 12:40
 20/21 A kérdező kommentje:

"e a 100%-os gyüm.lé pont olyan kész átverés, mint a diétás szaloncukor..."

Nem azért veszem, mert nem hizlal, hanem mert nincs telenyomva mindenféle szărral, édesítővel, plusz cukorral.

aki nem akar elhízni, ismerje azt a szót, hogy mértékletesség, és minden meg van oldva.

2010. nov. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!