Mi a véleményed az Update szaloncukorról?
Az enyém a képmutatás. Mert ha fogyózik, akkor ne egyen édességet, de ne vegye el a vendégeitől a szaloncukor örömét azzal, hogy édesítőszeres szärt vesz.
Nem a diabetikus, hanem konkrétan az Update szaloncukor, csoki és mogyorókrém szálka szememben
1. Az update termékek mind becsapás - semmi különbség sincs a többihez képest, max. a cukor egy része édesitövel van helyettesitve, de még ez sem biztos.
2. Attól, hogy valaki fogyni akar, éppenhogy NEM SZABAD lemondania minden édességröl meg hizlaló ételröl, mert ha mindent kihagy, akkor igen gyorsan vissza fogja hizni, mert annyira kiéhezik a "tiltott" élelmiszerekre. Sokkal jobb és hatásosabb, ha idönként (tehát NEM napi szinten) megenged magának pár falatot ezekböl is. Egyébként karácsonykor CSAK nézni, hogy mindenki eheti a szaloncukrot, csak éppen ö nem, a legjobb motiváció arra, hogy abbahagyja a diétát - már csak ezért is jobb, ha PÁR szemet eszik és kitart a fogyókúra mellett.
A karácsony nem a diétázásról szól, hanem a mérhetetlen kajálásról. :) Ilyenkor szerintem megengedett, hogy jó édes, cukros szaloncukrot együnk!:)
Amúgy meg Norbi elég nagy kamus. Múltkor volt a tv-ben, hogy az "egészséges", "diétás" péksütiket ugyanúgy fehér lisztből és jó sok cukor hozzáadásával készítik mint a többit. Fogyni nem lehet vele az tuti, de ők ezt állították!:)
Tegnap már volt egy nagy vita az update-termékekről:D
Szerintem ne zavarjon, mindenki azt eszik, amit akar.
Én speciel nem szeretem ezeket termékeket, tele vannak ocsmanysagokkal, ugyanúgy, mint a light termékek.
Mielőtt még egy Norbi-hívő betalálna, igen figyelek arra, amit eszem, és próbálom minimalizálni az "adagolt, kiegészítős" cuccok bevitelét.
Én nem nagyon értem a kérdező érveit ellene:
"Mert ha fogyózik, akkor ne egyen édességet, de ne vegye el a vendégeitől a szaloncukor örömét azzal, hogy édesítőszeres szärt vesz."
Egyik az, ha fogyózik és van olyan édesség, ami beleillik a fogyózásba, akkor miért ne ehetné? Mert neked nem tetszik? Aha.
Másik, hogy például nálunk a szaloncukor a fán van, és vendégeink amúgy sem szokták lezabálni, tudod van nekik süti, meg egyéb ételek, nem épp a díszítést eszik le a fáról. Amúgy is vegyen olyat magának, amilyet akar, nehogy már az ÉN fámon, az ÉN karácsonyomon, az ÉN házamba ne lehessen olyan szaloncukor, amit én akarok, mert esetleg valaki nem szereti. ÉS???
Végül, miért zárja ki az update szaloncukor a normálisat? Ez olyan, mintha veszel zselés szaloncukrot akkor más fajtát már nem is vehetnél. Hát nálunk mindig van vajkaramellás, mert apa azt szereti, zselés, mert anya azt szereti és kókuszus, mert a gyerek meg azt szereti. Milyen egyszerű, ugye?
*ne vegye el a vendégeitől a szaloncukor örömét
Már bocs, de ha valkihez odamész vendégségbe, szerintem udvariatlanság (és bunkóság) lelegelni a fát.
Mindenki MAGÁNAK és a vele élőknek vegyen szaloncukrot, legjobb belátása szerint olyat, amilyet akar.
Ha pedig megkínálnak szaloncukorral, akkor vagy elfogadod a vendéglátó választását, vagy köszönöd, nem kéred.
Másik kérdés, hogy én személy szerint nem hiszek a diétás csokiban, szaloncukorból meg a legolcsóbbat vesszük dísznek a fára, mert sem a párom, sem én nem szeretjük, és ünnepek után úgyis mindig kidobjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!