Monster energiaital, ki mennyiért látta legolcsóbban és hol?!
Figyelt kérdés
Múlthéten nálunk a kisboltban le volt akciózva 220-ra, de mivel későn tudtam meg csak 2db-ot tudtam venni, és érdekelne hol tudnék még olcsón szerezni, akár pesten is..2010. nov. 11. 17:03
1/8 anonim válasza:
300 ért adják mindenhol max 10 forinttal olcsóbban tudsz venni...De akkor neked szerencséd volt biztos nemvették és leakciózták hogy gyorsan fogyjon már el...
2/8 anonim válasza:
nekem nem jön be a Monster, a Hellt jobban szeretem
3/8 anonim válasza:
Én sárgát 269-ért a zöldet meg 279ért tudom a környéken legolcsobban
4/8 anonim válasza:
hát még anno mikor még nem jött be divatba nyíregyházán volt 200ftért a corában(asszem) . be is vásároltunk belőle rendesen:D
5/8 anonim válasza:
Mi a jó a Monsterbe? Érzed, hogy doppingol vagy csak jó az ize? Olyan szilvapálinka illata van, vagy van is benne?
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Igen, finom a Monster, heti egyszer belefér, hogy megigyak a barátommal egyet, kinek mi ízlik..Főleg, hogy én a koffeintől elalszom.
Amúgy örülnék, hogyha a kérdésre válaszolnátok, mert a kérdés nem az íze volt..aki nem tud válaszolni, ne tegye..
2010. nov. 14. 09:48
7/8 anonim válasza:
Engem doppingol a cucc,meg az íze is bejön
8/8 anonim válasza:
én 230-ért tudok csepelen de az titok hogy hol:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!