Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen egyszerű ételt tudna...

Milyen egyszerű ételt tudna egy 12 éves elkészíteni?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok egyedül és anyukám nagyon későn fog hazaérni, mit tudnék készíteni? ilyen alap dolgok vannak itthon, joghurt, tejföl, tojás, sajt, liszt, cukor, só, stb...
2009. jan. 9. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Rántottát tudnál csinálni magadnak szerintem. Ez elég gyorsan meg van. Ha teszel bele tejfölt és sajtot is, úgy kifejezetten laktató lesz. Ja, és ne felejtsd megsózni.
2009. jan. 9. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tészta van? Ki tudod főzni?

Sajtos/túrós vagy lekváros/diós/mákos tészta.

2009. jan. 9. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha van tej otthon, akkor palacsinta.
2009. jan. 9. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

sajtos omlett?

annyi hogy a tojást sóval felvered és megcsinálod a rántottár amikor nagyából kész akk belerakod a reszeltsajtot és úgy nagyon fini:D

am rántottán én 10-11évesen csináltam először most se vagyok sokkal öregebb (15)

2009. jan. 9. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tejbedara?
2009. jan. 9. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
tojásrántotta az finom,és egyszerű.keresel egy serpenyőt,egy pohárba villával felversz 2 tojást,egy kis sóval,egy evőkanálnyi olajat v.vajat felforrósítasz,beleöntöd a tojást,kevergeted,és ha már nem folyós,látod amikor jó.kenyérrel,zöldség ha van,majonéz,kechap,sajt.én imádom.
2009. jan. 9. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

tejbegriz

rantotta gazdagon

virsli

2009. jan. 9. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Főztél valamit? Magadnak csináltad, vagy anyunak?
2009. jan. 9. 23:18
 9/11 A kérdező kommentje:
hát nem rántottát, de tükörtojást csináltam, csak nem vagyok valami nagy étkű, úgyhogy anyukám is kapott belőle, mikor hazaesett, és nagyon ízlett neki, azt mondta, legközelebb is csináljak neki ilyet :)
2009. jan. 10. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy! Tudnál paprikás krumplit, paradicsomlevest, borsófőzeléket, húslevest, milánóit, sőt mindent szerintem. nem olyan ördöngősség, ha van jó leírás:) Horváth Ilona Szakácskönyv-ében minden ilyen házi meg menzakaja benne van érthetően. Megtanulsz rántást csinálni anyától, aztán a többi egyszerű! Próbáld meg! Sok sikert!
2009. jan. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!