Pizzériát nyitottam, hogyan népszerűsítsem?
Fontos,hogy legyen valami,amivel felhívod az emberek figyelmét,valami,ami máshol nincs.Legyen az valami specialitás,akció,gyors kiszolgálás,stb. A korrekt árakkal is brillírozhatsz,mivel ez sem túl gyakori:) Szórólapnál és terjesztésnél pedig az élénk,de kellemesnek ható színeket javaslom.Ha meg eszembe jut valami frappáns szlogen,megírom:)
Sok sikert! Alkalomadtán benézek,ha valahogy tudatod velem hol nyílt eme remek vendéglátóipari egység;)
fél óra után a pizza féláron van!
vagy 1 óra után mm a kiszálításnál!
csináltass egyszerű szórólapot hogy 600ft a pizza v ilyesmi
v vmi kupont :D
csinálj 1 honlapot akár gportálon is
am melyik város?
mert ez még nem reklám ha 1 várost írsz
vagy kérdezem:
Debrecen?:D
találj ki valamit, ami máshol nincs és azt hangsúlyozd (pl. saját specialitás: csirkemájkrémleves, vagy folyamatos akció: minden harmadik pizza ingyen van, vagy keríts valami kabalaállatot és "ő" reklámozzon, stb.)
És a legfontosabb: folyamatosan marketingezz! Pl. a helyi (kerületi) újság minden egyes számába adj fel hirdetést, így beleivódik a pizzériád neve az emberek agyába.
Nekünk is van pizzériánk, azt szoktuk csinálni, hogy minden héten csinálunk egy olyan akciót, pl, hogy aki ezen a héten bejön és megeszik egy óriás méretű pizzát, az felírja egy papírra a nevét, címét, telefonszámát és beleteszi az kerek üvegakváriumba, és minden szombaton sorsolás! :)
Vagy pl a születésnaposnak ingyen van az első pohár kóla, vagy 10%-os árengedmény az adott héten minden óriás méretű pizzából, vagy ha 4 piccolót rendelsz, vagy 3 normált vagy 2 óriás méretű pizzát, egyet pluszba ajándékba kapsz, vagy 2 óriás méretű pizzánál ajándék 2l-es Coca cola, stb...
Remélem adtam ötleteket! :)
Sok szerencsét az új vállalkozáshoz!
Szerintem a legjobb reklám, ahonnan mi is veszzük a pizzát, hogy hétfőn, kedden és szerdán féláron van minden pizza. 3x akkora lett a forgalma és ráadásul nagyon finom is.
Sok feltét legyen rajta, ne csak úgy ímmel ámmal.
Szórólapok, reklám.Sajnos muszáj bevállalni
utolsó:
ez melyik pizzéria és hol?
csinálj érdekes, de frappáns akciókat:
- voltam budapesten egy olasz vendéglátóban (fagyi,pizza,süti) ahol a következő akciók voltak:
minden kedden a motorosoknak 1et fizet 2-t kap akció a fagyiknál
minden szolgálatban lévő rendőrnek, mentőnek és tüzoltónak ingyen kávé.
miért jó ez? a rendör bemegy iszik egyet. majd rászokik mindennap issza a kávét, legközelebb vesz mellé egy sütit is, majd amikor gondolkozik otthonc családjával h hova menjenek enni eszébe jut az a pizzéria...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!