Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A hétre maradt kereken 1000...

A hétre maradt kereken 1000 forintom. Milyen olcsó de laktató ételt tudtok ajánlani ami akár kitart a héten?

Figyelt kérdés
Diák vagyok. Befizettem albérletet most. Ennyiből kell gazdálkodnom. Ezt csak ételre tudom félre tenni. Adjatok tippeket légyszi.
2010. nov. 8. 22:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Kenyérből egyszerre csak fél kilót vegyél, ha meg is szikkad, még tök jó pirítósnak, bundáskenyérnek, mondjuk ahhoz tojás is kell, de tojából meg csinálhatsz rántottát kséőbb, bele kis hagyma, máris megvagy.

És a kínai vifon levest tudom ajánlani, olcsó, de laktató és finom is.

2010. nov. 9. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

most a lidl-ben 175 ft. fél kiló debreceni kenőmájas.hidegkajának az is jó. aztán 350 egy kiló baromfipárizsi, amiből akár sült szeleteket is csinálhatsz

krumplival, vagy vegyél még ott olcsó száraztésztát is és a párizsiból pörköltet is készíthetsz.

kitartás pajtás:))

2010. nov. 9. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondom őszintén egész héten kenyéren és fél kg-s májkrémen vagyok, mikor hazamegyek akkor eszek normális kaját.
2010. nov. 9. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is volt hogy egy hétig kenyéren, párizsin és almakompóton éltem. És ez egyre többször előfordul sajnos:(
2010. nov. 10. 00:33
 15/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! 1000 forint még se kevés pénz a jó tippekkel a hétre:)Hamarosan letelik a hét és megyek mamafőztjét enni. Köszönöm nektek.
2010. nov. 11. 00:50
 16/17 anonim válasza:
100%
Szegénykéim,ezt még olvasni is szörnyü,egy hétre 1000ft,el sem tudom képzelni!Esküszöm most jól bevásárolnék Nektek
2010. nov. 12. 17:25
 17/17 anonim válasza:
20%
vegyel 5 kilo a legolcsobb tesztat. gondolom porcukor vagy valami szar van ott es feldobhatod vele vagy kecsap.
2010. nov. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!