Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A hétre maradt kereken 1000...

A hétre maradt kereken 1000 forintom. Milyen olcsó de laktató ételt tudtok ajánlani ami akár kitart a héten?

Figyelt kérdés
Diák vagyok. Befizettem albérletet most. Ennyiből kell gazdálkodnom. Ezt csak ételre tudom félre tenni. Adjatok tippeket légyszi.
2010. nov. 8. 22:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Paprikás krumpli, káposztás tészta, krumplis tészta, rántott leves, tejbegríz, párizsipörkölt nokedlivel, margarinos kenyér...
2010. nov. 8. 23:01
 2/17 anonim válasza:
100%
zsíros kenyér hagymával
2010. nov. 8. 23:01
 3/17 anonim válasza:
32%

Biztos van a hűtöben ketchup.

Tészta főzve ketchuppal.Vagy tejföllel

Paprikáskrumpli

Krumpli-lisz-olaj-só-zsemlemorzsa pirítva = nudli/burgonyasodrott (pepecselős,de olcsó)

répaleves,köménymagleves

reggelire,vacsorára vajaskenyér,zsíroskenyér

rántotta,tükörtojás

stb.

2010. nov. 8. 23:06
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
"Biztos van a hűtőben..." Na ja, mi van a hűtőben? Mert ha semmi, akkor maximum kenyeret tudsz venni két-három naponta ennyiből, és azt eheted a hideg víz mellé...
2010. nov. 8. 23:10
 5/17 anonim ***** válasza:
Vegyél krumplit és vajat, és egyél héjában sült krumplit. Imádom! El tudnék élni rajta akármeddig.
2010. nov. 8. 23:18
 6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! No igen...a probléma hogy a kamra és a hűtő totál üres. De só van! A hajában sült krumplit én is szeretem hagymával. Ez is jó ötlet:)
2010. nov. 8. 23:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lidlben vagy Auchanban vegyél mirelit zöldborsót, vagy zöldbabot (mindkettő kb.300-320 Ft/kg), hatalmas adag főzelék lesz belőle, vagy spenótot (Lidlben 90 Ft/csomag, abból is lesz 4 szép tányérnyi, igaz kell hozzá egy liter tej, meg két gerezd fokhagyma is). Vehetsz fél kiló párizsit (Achanban osztrák párizsi fél kilós rúdban 300 Ft), azt tehetsz a főzelékekre is serpenyőben sütve, de a vajas kenyérre is tehetsz reggelihez és vacsorához.

Kenyeret az Auchanban vegyél, kb.120-150 Ft/kg, ha kisebb adagokban beteszed a fagyasztórekeszbe, mindig frisset ehetsz, kb. 1 óra alatt kiolvad. Vehetsz mellé egy olcsó, 110 Ft körüli margarint, ezzel a reggelik és a vacsorák rendben is vannak. Összességében nagyon kevés pénz 1000,-Ft, ha valami meleget is ennél minden nap.

Pesten laksz?

2010. nov. 8. 23:30
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Én vennék 20 dkg párizsit, egy vajat, kétszer a héten egy-egy kenyeret, és egy kg almát, és beosztanám. (vajas pirítós fokhgymával pld.. imádom, hetekig elélnék rajta) :)
2010. nov. 8. 23:30
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Vagy Smack kínai leves, ha valami melegre vágysz, Tescoban 45 Ft ért is van, és isteni.
2010. nov. 8. 23:31
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

Valamelyik nagyáruházban vegyél nagykiszerelésű virslit, párizsit, májkémet kis adagokra elosztod és a méhütöben sokáig eláll, melegszendvicsnek is jók.

Vegyél kg-os B rizst sokáig elég és a mikroban egyszerű megfözni, csinálhatsz tejbe rizst.

Darálthús konzervből lehet spagettit, melegszendot gyártani.

Fagyasztott spenot is elég olcsó gyorsan kész süthetsz rá tojást vagy virslit.

2010. nov. 8. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!