Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A bolognai szósznak édesnek...

A bolognai szósznak édesnek vagy sósnak kell lenni?

Figyelt kérdés
Én úgy szeretem ha sós, de a családban többen is édesre csinálják, úgy meg nekem szinte ehetetlen. Én mondjuk kapásból nem teszek bele semmi cukrot vagy édesítőt.

jan. 17. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Mindegy is az ha neked izlik! Ettem én már furcsa kajákat amire azt mondták ezt így kell készíteni...
jan. 18. 08:22
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Minőségi hozzávalók mellé nem kell agyon sózni, cukrozni semmit.
jan. 18. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
9: Pff, jó ég! :D :D :D :D
jan. 18. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

6. Hát ezt sikerült elrontani! Amit írni szerettem volna:

Mi itt azért teszünk bele egy kevés cukrot (már aki), mert az itt kapható paradicsom savasabb, mint az olasz honban lévő.

8. Ha neked a sűrített paradicsom keserű, akkor vagy gagyit vettél, vagy romlottad, vagy a keserű szó jelentését nem ismered.

jan. 18. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

8, Receptet bármilyen hülye tehet fel a netre, meg adhat ki. Ha nagyon akarsz, te is írhatsz, és ha akarsz, felsorolhatsz gépzsírt meg dinoszaurusz tojást a hozzávalók között.

Sok sz@r van a neten.

A Pinterest receptek fele AI, se a kép nem igazi, se a receptet nem gondolta végig ember, se füle se farka.

Hogy egy recept ezt írta, kurwára nem jelent semmit.

jan. 18. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell bele cukor egyáltalán, főleg, mivel hogyha ezt valaki meghallja, akkor fixen nem fél csipetet dob bele, hanem édes panccsá cukrozza. :D
jan. 18. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!