A bolognai szósznak édesnek vagy sósnak kell lenni?
Figyelt kérdés
Én úgy szeretem ha sós, de a családban többen is édesre csinálják, úgy meg nekem szinte ehetetlen. Én mondjuk kapásból nem teszek bele semmi cukrot vagy édesítőt.jan. 17. 15:14
11/16 anonim 

válasza:

Mindegy is az ha neked izlik! Ettem én már furcsa kajákat amire azt mondták ezt így kell készíteni...
12/16 anonim 

válasza:

Minőségi hozzávalók mellé nem kell agyon sózni, cukrozni semmit.
14/16 anonim 

válasza:

6. Hát ezt sikerült elrontani! Amit írni szerettem volna:
Mi itt azért teszünk bele egy kevés cukrot (már aki), mert az itt kapható paradicsom savasabb, mint az olasz honban lévő.
8. Ha neked a sűrített paradicsom keserű, akkor vagy gagyit vettél, vagy romlottad, vagy a keserű szó jelentését nem ismered.
15/16 anonim 

válasza:

8, Receptet bármilyen hülye tehet fel a netre, meg adhat ki. Ha nagyon akarsz, te is írhatsz, és ha akarsz, felsorolhatsz gépzsírt meg dinoszaurusz tojást a hozzávalók között.
Sok sz@r van a neten.
A Pinterest receptek fele AI, se a kép nem igazi, se a receptet nem gondolta végig ember, se füle se farka.
Hogy egy recept ezt írta, kurwára nem jelent semmit.
16/16 anonim 

válasza:

Nem kell bele cukor egyáltalán, főleg, mivel hogyha ezt valaki meghallja, akkor fixen nem fél csipetet dob bele, hanem édes panccsá cukrozza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!