Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki kóstolta már a tesco...

Valaki kóstolta már a tesco BBQ szószos mézes tépett húsát? Ha igen, ízre esetleg milyen?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta fontolgatom, hogy tépett húst készítsek, viszont az elkészítése rendkívül drága és időigényes, viszont rábukkantam a tescos verzióra. Azért gondolkozom először ezen, mivel ha nem ízlik legalább nem 4-5órát vesződtem vele.

tegnapelőtt 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én igen és szerintem nagyon finom. 1-2x próbáltam csak, de nem volt zsíros, mócsingos sem.
tegnapelőtt 05:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egész korrekt. Nyilván ha házilag csinálod fél napon át, az finomabb lesz. De ahhoz képest, hogy bolti, teljesen jó és finom a hús.
tegnapelőtt 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem,még nem mertem.
tegnapelőtt 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egészen finom.

Viszont ez nem igaz, hogy az otthon készített rendkívül drága és időigényes.

Sertés combból szoktam készíteni itthon. Kb 1-1,5 kg-ból. A fűszerek amiket teszek rá mindig vannak itthon.

Volt olyan, hogy egyáltalán nem hagytam pihentetni, volt hogy egész éjszaka pihent. Van egy magas falú serpenyőm ami sütőbe is tehető. Abban le pirítom, mennek hozzá a zöldségek és 130 fokon 4 órát sütöm.

Konkrétan max 10 percet kell foglalkozni vele. Lusta napokra nekem tökéletes választás mindig.

tegnapelőtt 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!