Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A gyárban munka helyi balaeset...

A gyárban munka helyi balaesetem volt! A lift ráesett a lábamra ! Szerencsére nem szakította le a lábam, vagy nem vágta le a lábfejemet .. lábújjam ról le tépett 2db körmöt be van kötözve a lábújjam kb mennyi idő a gyógyulás?!

Figyelt kérdés
okt. 29. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

1 honap.

Amugy a lift az targonca? 🤔

okt. 29. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

A köröm sok idő, mire teljesen visszanő, persze nem tudom, minden esetben visszanő-e. Nekem anno volt körömgombám, amiatt esett le egy köröm, fél évnél is több volt szerintem, mire az egész visszanőtt.

De simán csak a lábujjaid, ha nincs törés meg semmi, az max 1-2 hét és nem kell rá kötés. Én eleinte azért ragtapaszt hordtam a körmöm helyén, mert érzékeny volt, de semmi extra.

okt. 29. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3-6 hónap között nő vissza teljesen. Személyfüggő, illetve azt tudni kell, hogy a lábköröm lassabban nő, mint a kézen lévő.
okt. 29. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Jogod van 100 % táppénzhez, mivel munkahelyi baleset. Csak tudjad..
okt. 31. 14:11
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Naja, amúgy készült erről baleseti jegyzőkönyv és orvosi látlelet?
okt. 31. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Ausztriában történt, hívtak ki mentőket és rendőrséget is, kórházban volt rögenezés, ott orobálták vissza varrni a körmömet.

Rendőrség kórházban volt képeket csináltak a lábamról, ki kérdeztek , azutan el mentek.

De itt linz Krannkenkasse-hozz be lettem atonal jelentve, pont egyhete történt a baleset.

Kiváncsi leszek most a fiezetésemre hogy mennyit fogok kapni ..

Életemben elsőnek volt balaestem, utána olvastam az itteni kinti jogoknak, mi történik itt kint a munkahelyi balaesetnél.

nov. 1. 03:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Itt Tirolban történt, helyesírás javító el írta.
nov. 1. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!