A gyárban munka helyi balaesetem volt! A lift ráesett a lábamra ! Szerencsére nem szakította le a lábam, vagy nem vágta le a lábfejemet .. lábújjam ról le tépett 2db körmöt be van kötözve a lábújjam kb mennyi idő a gyógyulás?!
A köröm sok idő, mire teljesen visszanő, persze nem tudom, minden esetben visszanő-e. Nekem anno volt körömgombám, amiatt esett le egy köröm, fél évnél is több volt szerintem, mire az egész visszanőtt.
De simán csak a lábujjaid, ha nincs törés meg semmi, az max 1-2 hét és nem kell rá kötés. Én eleinte azért ragtapaszt hordtam a körmöm helyén, mert érzékeny volt, de semmi extra.
Ausztriában történt, hívtak ki mentőket és rendőrséget is, kórházban volt rögenezés, ott orobálták vissza varrni a körmömet.
Rendőrség kórházban volt képeket csináltak a lábamról, ki kérdeztek , azutan el mentek.
De itt linz Krannkenkasse-hozz be lettem atonal jelentve, pont egyhete történt a baleset.
Kiváncsi leszek most a fiezetésemre hogy mennyit fogok kapni ..
Életemben elsőnek volt balaestem, utána olvastam az itteni kinti jogoknak, mi történik itt kint a munkahelyi balaesetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!