Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi órával előbb lehet...

Mennyi órával előbb lehet elkészíteni a zsíros kenyereket lilahagymával?(nagy mennyiség)

Figyelt kérdés

Hogy még élvezhető ízű legyen.

Spajzban lenne, lefóliázva.



dec. 19. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Akkor nyugodtan lehet jópár órával előtte.Lilahagymát elég rászórni tálalás előtt.
dec. 19. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Hidegen tartva, letakarva szerintem is simán több órával előtte el lehet készíteni.
dec. 19. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Hidegen tartva az a kenyér minden értékét elveszfi
dec. 19. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
1-2 óránál tovább tartva megkeményedik, kiszárad.
dec. 19. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Akkor sajnos én is mindent fordítva csinálok és fordítva tudok.😀

A kenyeret mindig hűvös helyen tároljuk mert ott nem keményedik meg, és ott nem szárad ki.

Ráadásul a zsíros kenyeret nem melegen szoktuk felszolgálni.

Sőt: ha egy szelet kenyeret megkenek zsírral főleg nem tudom elképzelni hogy kiszáradjon.

dec. 20. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Jelentem sok megmaradt, ma reggel azt reggeliztem a spajzban tàroltam, olyan puha volt a kenyér! Mint tegnap, a lilahagyma mintha most vágtam volna, a zsír állaga is ugyanolyan volt. :)Szóval akàr egy nappal is megcsinálhattam volna hamarabb.:D
dec. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!