Mennyi órával előbb lehet elkészíteni a zsíros kenyereket lilahagymával?(nagy mennyiség)
Figyelt kérdés
Hogy még élvezhető ízű legyen.
Spajzban lenne, lefóliázva.
dec. 19. 13:15
1/6 anonim 



válasza:





Akkor nyugodtan lehet jópár órával előtte.Lilahagymát elég rászórni tálalás előtt.
2/6 anonim 



válasza:





Hidegen tartva, letakarva szerintem is simán több órával előtte el lehet készíteni.
3/6 anonim 



válasza:





Hidegen tartva az a kenyér minden értékét elveszfi
4/6 anonim 



válasza:





1-2 óránál tovább tartva megkeményedik, kiszárad.
5/6 anonim 



válasza:





Akkor sajnos én is mindent fordítva csinálok és fordítva tudok.😀
A kenyeret mindig hűvös helyen tároljuk mert ott nem keményedik meg, és ott nem szárad ki.
Ráadásul a zsíros kenyeret nem melegen szoktuk felszolgálni.
Sőt: ha egy szelet kenyeret megkenek zsírral főleg nem tudom elképzelni hogy kiszáradjon.
6/6 A kérdező kommentje:
Jelentem sok megmaradt, ma reggel azt reggeliztem a spajzban tàroltam, olyan puha volt a kenyér! Mint tegnap, a lilahagyma mintha most vágtam volna, a zsír állaga is ugyanolyan volt. :)Szóval akàr egy nappal is megcsinálhattam volna hamarabb.:D
dec. 20. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!