Wolt vagy egyéb futárok(nak) még kaptok/adtok barravalót?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit "illik" mostanság?
1000 ft-os kiszállítás és 500 ft-os extra díj (csomagolás+szolgáltatás) mellett.
dec. 16. 18:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Passz
18 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ilyen házhozszállítási díj mellett nem szoktam adni.
A futároknak szoktam adni, főleg ha tudom, hogy nehéz csomagot hoz. 100-400 Ft között.
2/9 anonim válasza:
Szoktam adni általában 250-300 ft-ot .
3/9 anonim válasza:
Elvétve, de nem jellemző. Nem is mindig van itthon apróm, mert a melóban tárolom (abból ugrok ki a kisboltba), de ha épp van a táskámban 300-400 forint, néha odaadom, ha olyan kedvem van.
4/9 anonim válasza:
Kollégám fia Woltos, tőle úgy hallom, nagyon jól keres a borravalókból. (Konkrét összegeket nem mond, de egyértelműen meg van elégedve.)
5/9 anonim válasza:
Mióta rendszerhasználati meg mindenféle díj van már, azóta nem.
6/9 anonim válasza:
Korábban sem adtam, olcsóbb kiszállítási díj mellett sem. A munkáját végzi a futár, amit én már kifizettem az árban és/vagy a szállítási díjban. A borravaló a feketegazdaság része, és üldözendő lenne.
7/9 anonim válasza:
Általában 200 ft körül, de előfordult hogy másik címre rendeltem és a wolt futár mégis áthozta (nagy rendelést), arra a címre amire szerettem volna, akkor 1500ft-is adtam.
8/9 anonim válasza:
Soha. Így is olyan drága, hogy ha nem muszáj nem rendelek már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!