Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gulyáskrémet mibe/mihez...

Gulyáskrémet mibe/mihez szoktátok felhasználni ?

Figyelt kérdés

dec. 3. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Soha semmihez, tele van mindenféle vegyszerrel és fölösleges bármibe is tenni, ha normál alapanyagokból, rendes füszerekkel készíted el az ételt, tökéletes íze lesz, hanem rossz alapanyagokkal, rosszul füszerezve fözöd, ezzel is ocsmány lesz.
dec. 3. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Lecsóba, pörköltbe szoktam kicsit rakni. De vajas kenyéren is szeretem.
dec. 3. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Rántottához
dec. 3. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Gulyás, paprikás krumpli, bográcsos krumplis ételek.

Bár inkább piros arany krémet, de néha gulyáskrémet veszek. Más fűszereket is használok, de ilyen krémeket is. Néha ketchupot is nyomok ezekbe az ételekbe, minél többfajta fűszerezés és ízesítés, annál jobb.

dec. 3. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
De jó, hogy írod, el ne felejtsem kidobni, szerintem már megvan vagy 4-5 éve és nem használtam fel semmire. Piros Aranyat használok, ritkán Édes Annát ha kell valamibe kis "turbó".
dec. 3. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Gulyáslevesbe a legjobb.
dec. 4. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gulyás alapú ételekbe szoktam, főleg télen, amikor a paprika-paradicsom elég íztelen. De szeretem vajas vagy zsíros kenyéren, pirítóson is. Módjával, nyilván.
dec. 4. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vöröshagyma helyett használom pörköltalaphoz. Egyszerűsített és mégis nagyszerű. Mivel paprikából és vöröshagymából áll, ugyanaz lesz. Nem lesz gulyás íze. (De plusz pirospaprikát használok még rá.) Példa: rántás leveshez és főzelékhez, paprikás krumpli, borsópörkölt. Egyedül krumplis tésztával nem működik. Soha senki nem tudta megállapítani a különbséget.
dec. 5. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Illetve bologna-i raguhoz is.
dec. 5. 13:38
 10/10 anonim válasza:
tésztàra
tegnapelőtt 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!