Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Wolt futárt el tudnám küldeni...

Wolt futárt el tudnám küldeni rendelés után pl a dohány boltba?

Figyelt kérdés
Elhagytam a bank kártyám, és nem tudok elmenni ma a bankba se levenni pénzt ezért azt gondoltam hogy mivel a kártyám le van mentve Woltba ezért egy rendelés után mikor kihozza az ételt megkérhetném arra hogy elmenjen nekem dohányboltba mondjuk úgy hogy a borravaló annyi amennyibe a dohány kerül és +1000ft ot kapna mellé . Valaki ezt szerintetek elvállalná?

nov. 29. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, mert egyrészt neki is vannak további rendelései (mivel egyszerre általában többet hoznak el egy étteremből/boltból), amiket ki kell vinnie még mielőtt kihűlnének, másrészt lehet hogy az appban benne van a kártyád, de a futár nem fér hozzá úgy, hogy használni tudja (pl. fizetni vele), ő csak megkapja a kiszállításért járó pénzt, mint egy utalást és kész. Nem is engedhetné meg magának a Wolt, hogy a futárok szabadon hozzáférjenek a vevők kártyájához, mert nagyon sok lenne a visszaélés
nov. 29. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz megadni ekkora borravalót, ha jól emlékszem 2000 Ft a maximum. A bankfiókban tudsz kivenni készpénzt közvetlenül a számláról, bankkártya nélkül, ha azonosítod magad személyivel, jogsival vagy útlevéllel.
nov. 29. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a bankkártyád adatait? Kapcsold be az NFC-t a telefonodon, a google walletban add hozá a kártyád és tudsz fizetni a telefonoddal ugyanúgy, mintha bankkártya lenne.
nov. 29. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Én azon lepődök meg, hogy nem tiltottad a kártyádat.
nov. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!