Én nem veszek ilyen előkészített mirelit "húsokat", mert egyiknek rosszabb az íze, mint a másiknak.
2010. nov. 5. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Igen, én is. Jó két éve nem veszek már ilyesmiket. Mindegyik húspépből van... és mesterséges ízfokozók és tartósítók vannak benne. Rájöttem, ha magam csinálom (2-3 evésre valót panírozok egyszerre, és lefagyasztom őket) attól semmi bajom, és sokkal finomabb is.
2010. nov. 5. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Én régebben szerettem a mirelit sajttal töltött "pulykamellet",egészen addig,amig egszer fel nem fedeztem,hogy valami kis fehér hegyes kiáll belőle.Elkezdtem húzni,és egy szép hosszú kb. 3 centis madártoll volt benne.(még szerencse,hogy mindig úgy áttúrom,és figyelem a kaját,mintha aranyat keresnék benne) Na akkor elmentem kihányni,mert úgy rámjött tőle a hányinger,és azóta,ha csak az üzletek hűtőiben is meglátom elkezd kavarogni a gyomrom!
25/N
2010. nov. 6. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Minden ilyen cucctól jogosan van hányingere az embernek.Én egyszer a kenőmájasból húztam ki egy bő öt centiméter(!!)hosszú,sötétszürke szőrcsomót,azóta valahogy nem tudom megenni,pedig régen a kedvencem volt.Egy másik ilyen sztori a melegszendvicskrém;anno azért hagyott fel a fogyasztásával a család,mert egy darab zsákmadzagot találtak benne.Bő tíz évvel később újra vettem egyet,és mit ad Isten:megint madzag!!A következő dobozban pedig egy igen nagy,fekete,formátlan,,vasgolyó"szerűség volt,amire ráharapva majdnem a fogam bánta.Ezek után csak egyet mondhatok:ne vegyetek semmi előre gyártottat,minden dzsuvát beleraknak,,jó az a parasztnak"alapon!!
2010. nov. 6. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Bizonyára igen.
2010. nov. 6. 02:16
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
igen.de én sok tartósitotol meg szinezéktől is rosszul vagyok
2010. nov. 6. 06:26
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Ezek nagyrésze húspépből, újraformázva készül, persze, hogy egyben maradjon, színe és íze is legyen, telis tele vágják mindenféle állagjavítóval, ízfokozókkal, színezékekkel. El is kell állnia jó sokáig, ezért a tartósítószerek sem hiányozhatnak. Én sem bírom az ilyen mennyiségű "vegyszert", ha néha itt-ott kénytelen voltam ilyen enni (pl. menza), utána mindig rosszul lettem.
Már hosszú évek óta én készítek mindent itthon, friss húsból, így tudjuk, hogy mit eszünk és max.10 perccel (és 3 db edénnyel) kerül több fáradtságba a panírozás miatt.
2010. nov. 6. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
hát én nem is nézek ilyen mű szrokra.. egyáltalán nem ördöngőség megvenni a normális húst és otthon elkészíteni :D
2010. nov. 6. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 A kérdező kommentje:
Ez nem pépből van.
A húsa elég szépnek néz ki, és csont is van benne, rendesen, -mint- a friss húsnál.
2010. nov. 6. 12:28
10/11 anonim válasza:
Ha rendszeresen hányingered van tőle ,miért nem mást eszel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!