Létezik olyan, hogy valaki szívesebben eszik egy salátát, mint egy pizzát/tésztát/pörköltet/rántotthúst/sültkrumplit? Függetlenül attól, hogy mennyire hízlal, egészséges stb, van aki tényleg jobban szereti?
Létezik, én pl. pont így vagyok.
Salátát minden nap szivesen eszem, pörköltet, rántott húst gyakorlatilag soha, pizzát max. egy-két havonta egyszer, tésztát, krumplit még inkább.
Szituációs.
Ha pl úgy élsz, hogy minden nap tészta, krumpli meg hús van, de semmi friss zöldség, akkor igen, lehet sóvárogni ez után is.
Vagy ha pl északon élsz, és évente 6-8 hónapban pocsék a zöldség, az első igazi nyári paradicsomba beleharapni mennyei lesz
Igen, én is ilyen vagyok, mindig is imádtam a zöldségeket.
Van egy-két zöldséges kaja amit jobban szeretek mint egy sima salátát, szóval ha ezt írtad volna, azt mondtam volna, de a felsoroltak közül én mindenképp a salátát (pl. görög saláta) választanám, és választom is, a legtöbben azt hiszik diétázok vagy ilyesmi, pedig nem.
Sokszor jobban esik egy saláta, van ilyen. A rántott húst pl. sokszor túl száraznak érzem, főleg melegben egy friss salát jobban meg tudok kívánni.
Vacsorára is jobban esik sokszor, de ezek általában nem csak zöldségek összedobálva, hanem fetasajt/joghurt stb. is van benne. De köretként is szeretem a nyers zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!