Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki szívesebben eszik egy salátát, mint egy pizzát/tésztát/pörköltet/rántotthúst/sültkrumplit? Függetlenül attól, hogy mennyire hízlal, egészséges stb, van aki tényleg jobban szereti?

Figyelt kérdés
ma 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Létezik, én pl. pont így vagyok.

Salátát minden nap szivesen eszem, pörköltet, rántott húst gyakorlatilag soha, pizzát max. egy-két havonta egyszer, tésztát, krumplit még inkább.

ma 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Szituációs.

Ha pl úgy élsz, hogy minden nap tészta, krumpli meg hús van, de semmi friss zöldség, akkor igen, lehet sóvárogni ez után is.

Vagy ha pl északon élsz, és évente 6-8 hónapban pocsék a zöldség, az első igazi nyári paradicsomba beleharapni mennyei lesz

ma 16:43
 3/7 anonim válasza:
100%

Igen, én is ilyen vagyok, mindig is imádtam a zöldségeket.

Van egy-két zöldséges kaja amit jobban szeretek mint egy sima salátát, szóval ha ezt írtad volna, azt mondtam volna, de a felsoroltak közül én mindenképp a salátát (pl. görög saláta) választanám, és választom is, a legtöbben azt hiszik diétázok vagy ilyesmi, pedig nem.

ma 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Szeretem a salátát, de az nekem csak köret.
ma 17:08
 5/7 anonim válasza:
100%
Ha salátát nem is, de más növényi, és gomba ételeket néha szívesebben fogyasztok mint húsokat. A karfiol, a cukkini, karalábé, gomba rántva sokkal jobb szerintem. De a salátákat is megeszem, bár mindenképp kell valami hozzá, mert önmagában nem laktató, és nem ad energiát sem.
ma 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Sokszor jobban esik egy saláta, van ilyen. A rántott húst pl. sokszor túl száraznak érzem, főleg melegben egy friss salát jobban meg tudok kívánni.

Vacsorára is jobban esik sokszor, de ezek általában nem csak zöldségek összedobálva, hanem fetasajt/joghurt stb. is van benne. De köretként is szeretem a nyers zöldségeket.

ma 18:28
 7/7 Metionin ***** válasza:
Simán vannak napok, amikor jobban kívánom a salátát vagy valami húsmentes ételt. Ettől függetlenül szeretem a pizzát :D
ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!