Fagyasztott kagylóhúst ha csak úgy rárakom a pizzára és vele együtt megsütöm akkor kell-e előtte hőkezelni?
Figyelt kérdés
nov. 7. 19:54
1/8 anonim válasza:
Megjegyzem: Megsütés=hőkezelés.Nem kell előtte hőkezelni.
2/8 A kérdező kommentje:
1-s.
Még sosem ettem kagylóhúst,pláne nem fagyasztottat és ezért kérdeztem!
Köszönöm a segítséget.
nov. 7. 20:37
3/8 anonim válasza:
Nem szeretem a kagylót, de a főzős műsorokban mindig mondják, hogy nem szabad túl sokáig főzni. Lehet érdemes lenne kiolvasztani előtte és alaposan szárazra tappogatni papírtörlővel, különben valószínűleg elázik a tésztád. szerintem keress rá ilyen receptekre Youtube-on előtte, csak van fent olyan, akinek nem az volt a legelső életében és tudja, mit-hogy :D
4/8 anonim válasza:
Olvadzd ki szobahore vagy hutohidegre es ugy tedd ra
5/8 A kérdező kommentje:
3-s.
Mivel nem kaptam a boltban baby rákot,így ezért vettem kagylót.
Én nem vettem meg a tenger gyümölcseit,csak épp még kagylót nem ettem.
Pizzára most ez jutott.
És köszönöm a tanácsot.
nov. 7. 23:02
6/8 anonim válasza:
Első sorban azért olvaszd ki, mert jön belőle a víz, és lucskos lesz ott.
A klasszikus pucolva fagyasztott kék kagyló (mussels) már főzve van, mert az első jele annak, hogy kész, hogy kinyílik a kagyló.
Ha csak hús, az 100% meg van főzve.
7/8 A kérdező kommentje:
6-s.
Ez vörös kagylóhús.
Bár lehet mindegyik ilyen,nem vagyok kagyló hús foggyasztó.
nov. 8. 12:46
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!