Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fagyasztott kagylóhúst ha...

Fagyasztott kagylóhúst ha csak úgy rárakom a pizzára és vele együtt megsütöm akkor kell-e előtte hőkezelni?

Figyelt kérdés
ma 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Megjegyzem: Megsütés=hőkezelés.Nem kell előtte hőkezelni.
ma 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

1-s.


Még sosem ettem kagylóhúst,pláne nem fagyasztottat és ezért kérdeztem!


Köszönöm a segítséget.

ma 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a kagylót, de a főzős műsorokban mindig mondják, hogy nem szabad túl sokáig főzni. Lehet érdemes lenne kiolvasztani előtte és alaposan szárazra tappogatni papírtörlővel, különben valószínűleg elázik a tésztád. szerintem keress rá ilyen receptekre Youtube-on előtte, csak van fent olyan, akinek nem az volt a legelső életében és tudja, mit-hogy :D
ma 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Olvadzd ki szobahore vagy hutohidegre es ugy tedd ra
ma 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

3-s.


Mivel nem kaptam a boltban baby rákot,így ezért vettem kagylót.


Én nem vettem meg a tenger gyümölcseit,csak épp még kagylót nem ettem.


Pizzára most ez jutott.


És köszönöm a tanácsot.

ma 23:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!