Teafilter "megromolhat"?
Általában írnak rá egy dátumot, hogy tuti ne legyen perelési ok.
a, Kijött belőle az aroma, már kicsit olyan vizenyõs lesz a teád. Több éves herbák kevésbé potensek.
b, Már rég megszívta magát párával, és bepenészedett. A vízforralót célszerű nem a teás-fűszeres polc alá tenni, de mégis som házban ott van (nálunk is, szóval nincs magas ló 😆)
Én csak pár eshetőséget írtam, a penész nem evidens.
A mikrós víz meg... csinálj videót, lehet vele hergelni a briteket. én mondjuk pont teszek rá hogy forralod a vizet, ha neked így jó 🤷🏻♀️😄
Az aromás teáknál lehet gond, a mesterséges aromák (a "természetazonos", meg "természetes" is mesterségesen van előállítva) lehetnek furák a szavatosság után. Ha ilyen nincs benne, akkor elvileg jó, ha nem penészes vagy molyos, de az meg látszik kívülről is. Egy kortytól, amíg megkóstolod, meg nem lesz bajod. Ha nem finom, hagyd a francba.
Én nem szeretem mikrózni a vizet teához, mert nem lesz soha olyan forró, amilyen kellene (lehet én vagyok béna, ez tény, de hotelben, a kávéautomata forró vize sem olyan meleg, mint a rendesen tűzhelyen vagy vízforralóban készült). Mondjuk felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
A természetes aroma meg kiveszik belőle.
Olyan sápadt lesz, és ízetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!