A zacskós levest mivel lehet felturbózni?
Figyelt kérdés
Vásároltam külföldön 1 doboz 24 kartonnyi zacskós levest,mert le volt árazva
( kb 1 évre elegendő)
Az összes ugyanolyan
sok tészta 0 íz
Milyen fűszert, zöldséget,leveskockát érdemes hozzá adni,hogy valami íze is legyen.
okt. 2. 17:57
1/12 anonim válasza:
Nem tudom milyet vettél,
de amit nálunk lehet kapni hússal vagy csonttal lehet felturbózni.
Azt főzd előbb sokáig és utána tedd bele a port.
2/12 anonim válasza:
Ha sok a tészta,akkor esetleg belekomponálod egy rendes levesbe betét gyanánt.Tehát nem teszel bele cérnametéltet,eperlevelet..stb.
3/12 Katona Dius válasza:
1. lehet venni leves levet (kb mint a tej), azzal öntöd fel víz helyett (azt hiszem, anno Auchanban vettemilyet)
2. chili szósz, stb 1-2 pötty bele, jó ízt ad neki
3. leveskocát bele
4/12 anonim válasza:
Hagyományos zacskós levesről van szó, vagy tésztalevesről?
5/12 anonim válasza:
A zacskós leves tele fan fűszerrel csak a hús hiányzik belőle azt pótold.
6/12 anonim válasza:
Ha gyorsan akarod, akkor használj fagyasztott zöldségkeveréket, többféle is kapható. Ha van időd, használhatsz friss zöldségeket, húsgombócot, májgaluskát, különböző húsokat (csirke a leggyorsabb), csirkemájat, csurgatott tojást.
7/12 anonim válasza:
Tábori körülmények között konzerv zöldséget szoktam hozzátenni.
9/12 anonim válasza:
- mikor kész, kavarj bele tejfölt
- főzz bele virslikarikákat
- főzz bele zöldségeket
- főzd passzírozott paradicsommal
- csinálhatod curryvel is
- készíthetsz belőle sült tészta jellegű ételt is
10/12 anonim válasza:
Kár lenne ételt pazarolni a zacskós levesbe. Ha már zöldségeket, húst főzöl, az már kész leves, nem kell bele ez a mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!