Gyümölcs
Aszalt gyümölcs
Kókusz chips
Dióféle
Reszelt alma,fahéj,kicsi vanília aroma,édesítőszer
Kakaópor,édesítőszer
Fehérjepor
Vagy megsütöm:kakaópor,banán pürésítve,140g zabpehely felöntve 2 dl tejjel,1 vagy 2 tojás,vanília aroma,fél tasak sütőpor,édesítőszer.Ez az egyveleg szépen összesül a 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt és nagyon finom.
Mivel zsigerből gyűlölök mindent ami édes, így olyasmivel, ami nem az.
Parmezán függő vagyok, így ez alap, aztán a mellé még ami éppen itthon van.
A bébi spenót passzol a legjobban, de van hogy gombát, brokkolit, cukkinit párolok hozzá/bele. Egyszer kevertem bele fonnyadásnak indult rukkolát, hogy ne kellejen mégsem kidobni, de mondom, a sajt az alap. Majdnem mindig van itthon parmezánom, de ha épp kifogyna, akkor azt amit találok, gouda, edami. Gyakran turbózom lenmaggal is, az emésztésem nem az igazi, lassú az anyagcserém, az más fronton is segít valamicskét. Előfordul, hogy savanykás almát reszelek bele, de akkor is sajttal eszem. Az angolszászoknál amúgy nagy hagyománya van a sós zabkásáknak is, de itthon valahogy gyakorta meglepődnek a verzióimon, pedig hát lássuk be, ízlés dolga. Bizonyára nagyon finom lehet bogyós, aszalt, vagy bármilyen gyümölccsel, meg mindennel amit felsoroltak, attól még, hogy én azt nem szeretem. Tesómmal mindketten nagy zabkásásak vagyunk, mindig teljesen elborzad, mikor mondom neki miket tettem épp bele :DDD
Én édes zabkása párti vagyok, nekem kedvencem bele a mazsola.
Vagy egy kis finom házi lekvár a tetejére.
Alma/ eper
Vanília/ rumaroma
Fahéj
Chiamag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!