Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A visszaváltó automata érzékel...

A visszaváltó automata érzékelője, miért olvassa be nehezen a QR kódot?

Figyelt kérdés
Szinte minden alaklommal 2-3 percig kell forgatni a telefont, hogy felismerje a QR kódot, de volt olyan hogy 5 perc szórakozás után sem olvasta be. Az egyik eladót kérdeztem, Ő annyit mondott hogy maga a QR kód túl nagy, elfoglalja szinte a telefon képernyőjét.

szept. 21. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem közvetlen alá kell tartani, hanem távolabb, 20-30 centire. Aztán mozgatni, hogy milyen szögben olvas, de olyan 10-15 másodperc alatt megvan.
szept. 21. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanaz a gép az első pár hétben tök simán beolvasta, az elmúlt két alkalommal meg ez a szopás van vele amit írtál. Nem értem. Lehet hogy koszos? De az egyéb automaták kódolvasóit se hiszem hogy ennél jobban takarítanák.
szept. 21. 22:40
 3/6 anonim válasza:
73%

Azért, mert kínai vacak-szemét az összes.

Berendelték ezerszámra a leggagyibb, elsőáras automatákat, aztán csoda, hogy csak a szopás van velük.

szept. 22. 06:06
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
A legszarabbat a legolcsóbbat vette a mohu mindenből.
szept. 23. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Jo nektek, hogy beolvassa, en errol probalok videot keresni, hogy milyen szog vagy en vagyok ennyire lama, de meg jo, h nem szunt meg a keszpenzes verzio.
szept. 25. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:

2 fajta is van, vagy legalábbis én annyival találkoztam, lehet több is is van.

Az egyiknek kívül van a QR kód leolvasója, ott úgy kell eljárni ahogy #1. írta, de sokszor nehéz és tovább kell vele vacakolni…

A másik, pedig olyan hogy ahol a papírt is kiadja ilyen zöld nyílás, oda kell betenni a telefont. Az iPhone SE pl. simán befér és mivel kisebb a képernyője kisebb a QR kód is, elég az a néhány centi mélység ami adott… De pl. egy Sony Xperia telefon túl nagy, nekünk nem működött azzal, az ilyen nyílásos gépnél.

szept. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!