Mekis kaja miért ilyen?
Figyelt kérdés
Ezt most találtam neten!!! Fél év alatt nem bomlott le a mekis kaja!!! Ez hogy lehet?
2010. nov. 3. 16:06
1/6 anonim válasza:
gondolom annyira tele ba*ák tartósító szerekkel,hogy akár 10 év után is nyugodtan megeheted.
2/6 anonim válasza:
olvasgass csak kicsit, ez nem egy mail sztori, csak felkapták megint. ezenkívül nem annyira nagy szám, hogy a zsömle meg a sült hús megszárad, nedvesség híján.
3/6 anonim válasza:
Pontosan, tele van tartósítószerrel.
4/6 anonim válasza:
A 2. nál a pont!
Ha csínálsz pl. egy natúr szeletet és be teszed pl egy szekrénybe, ugyan úgy ki fog száradni.
5/6 anonim válasza:
aha próbáljátok meg, olyan penészes meg zöld lesz a natúr kaja mint annak a rendje! hús is, krumpli is!
6/6 anonim válasza:
Néha meglep, hogy vannak még emberek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy miket is tesznek a mekis/burgeres kajákba...
Rengeteg só van benne alapból, már ez tartósít, plusz a hozzáadott adalékanyagok a húsban és a zsömlében, tisztára műanyag kaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!