Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mekis kaja miért ilyen?

Mekis kaja miért ilyen?

Figyelt kérdés

Ezt most találtam neten!!! Fél év alatt nem bomlott le a mekis kaja!!! Ez hogy lehet?


[link]


2010. nov. 3. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
gondolom annyira tele ba*ák tartósító szerekkel,hogy akár 10 év után is nyugodtan megeheted.
2010. nov. 3. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
olvasgass csak kicsit, ez nem egy mail sztori, csak felkapták megint. ezenkívül nem annyira nagy szám, hogy a zsömle meg a sült hús megszárad, nedvesség híján.
2010. nov. 3. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
100%
Pontosan, tele van tartósítószerrel.
2010. nov. 3. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A 2. nál a pont!

Ha csínálsz pl. egy natúr szeletet és be teszed pl egy szekrénybe, ugyan úgy ki fog száradni.

2010. nov. 3. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
aha próbáljátok meg, olyan penészes meg zöld lesz a natúr kaja mint annak a rendje! hús is, krumpli is!
2010. nov. 3. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Néha meglep, hogy vannak még emberek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy miket is tesznek a mekis/burgeres kajákba...

Rengeteg só van benne alapból, már ez tartósít, plusz a hozzáadott adalékanyagok a húsban és a zsömlében, tisztára műanyag kaja...

2010. nov. 3. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!