Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A mekis kaja tényleg nagyon...

A mekis kaja tényleg nagyon káros?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de életemben előszőr jobban érdekel az egészségem, mint a kalóriák. Szóval ne térjetek ki kalóriákra, megkérlek, csak azt szeretném tudni, ha tényleg igaz, hogy érrendszeri problémákat okozhat meg stb. ?

És ha napi 1-2 alkalommal eszek csak ott akkor bajom lehet belőle ? Jah, és nem muszáj pulykamódra válaszolni, az idegbeteg válaszokat fél percen belül elolvasom és 1 percen belül felejtem el :-)

2010. febr. 8. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
A salátáikat nagyon szeretem.Semmivel sem károsabb, mint bármelyik más kaja, például ez jó szaftos sertéspörkölt, vagy egy nagy adag csülök babfőzelékkel.
2010. febr. 8. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
napi 1-2 elég sok :S persze nem a salik... hanem pl. a hamburger...
2010. febr. 8. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják a szakértők, hogy olyan havi 1-2 alkalom fér bele, azontúl kicsit káros.
2010. febr. 8. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
ha hülye vagy és figyelsz arra hogy egy nap pl 80kaloriát vigyél be a szervezetedbe akkor nem én is szoktam enni mekis kaját nap mint nap és nyugi semmi bajod nem lessz
2010. febr. 8. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem az a hülye aki azt mondja hogy nem lesz semmi bajod ettől a kajától.

2-3 éve készült egy film arról amikor egy hapsi 1 hónapig csak mekis kaját evett a szervei felmondták a szolgálatot.

ha folytatta volna akkor akkor a halál is szóba jöhetett volna.

egy évbe telt mire a hapsi helyrejött.

2010. febr. 8. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:

ha havi 3szor eszel ott meghalsz.....

fasság. nemfogsz meghalni a mekis kajától, max elhízol, ha hajlamos vagy rá. de nem okoz rákot, és nem halsz bele. ezcsak rosszindulatú pletyka.

2010. febr. 9. 00:21
 7/11 anonim ***** válasza:

"2-3 éve készült egy film arról amikor egy hapsi 1 hónapig csak mekis kaját evett a szervei felmondták a szolgálatot.

ha folytatta volna akkor akkor a halál is szóba jöhetett volna.

egy évbe telt mire a hapsi helyrejött."

Super Size Me a címe, suliban megnéztük.

2010. febr. 9. 17:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Jah, tudok a filmről, de még igyse tud érdekelni

Gondoljatok bele, hogy Amerikában annyian esznek gyorskaját, ahányan éheznek Afrikában ( tehát majdnem mindenki )

Ha tényleg olyan káros lenne, akkor Amerika fele eddig elpusztult volna és különben is sztetek olyan vészes a heti 1-2 alkalom ?

2010. febr. 9. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha tényleg olyan káros lenne, akkor Amerika fele eddig elpusztult volna és különben is sztetek olyan vészes a heti 1-2 alkalom ?"

Ha minden héten eszed, akkor igen, de ha ezt te lesz*rod, akkor hajrá, egy hülyével kevesebb.

2010. febr. 10. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a Supersize Me hülyeség,mert ha nem mekis kaját,de ugyanolyolyan sok egészségtelen ételt eszünk ugyanúgy bajunk lehet belőle...
2010. febr. 10. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!