Antiszociális lény kérdése:
AKik élelmiszer iparban dolgoznak, tehát például Heinz, Regnum vagy valami hasonló helyen, ők mit gondolnak amikor látják a boltok polcain a terméket?
Figyelt kérdés
Megveszitek a boltba? Esetleg van lehetőség hazavinni pénzért a munkahelyről?
Vagy inkább arra gondolsz és röhögsz magadban, hogy jesszus.. ha tudnák az emberek, hogyan készül, meg mik mennek bele akkor elszörnyednének.
aug. 30. 21:48
1/3 anonim válasza:
Apukám más jellegű élelmiszerrel dolgozott, édességgel. Náluk volt mintabolt a gyárban, ahol alapból jóval olcsóbban lehetett venni, mint a boltokban, de nekik volt is kedvezmény rá pluszban. Rengeteg csomaggal hozott mindig haza, de boltban is vettünk, mert szerettük. Sosem mondta, hogy a gyártás közben bármi gáz lenne.
2/3 anonim válasza:
Élelmiszeripar egy szó. Megveszik a boltbaN!
Hogy jelenleg mi a helyzet, nem tudom, de sok èvvel ez előtt eltöltöttem egy hetet csokoládègyàrban. Olyan koszos helyen soha nem jàrtam.
De nem tántorított el az ottani termèkektől.
Èn könyvekkel foglalkozom. Szerintem az intimebb kapcsolat. De soha nem érzetem semmit, ha a boltban làttam valamelyiket.
Úgy hondolom, egy mustártól sem alèl el a gyàrtója.
3/3 anonim válasza:
Nyilván sokat változott a technológia de pl 25 évvel ezelőtt voltam húsgyárban.Na azokat a termékeket kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!