Hogy szeditek ki a műanyag flakonbol a mustárt és a majonézt?
Figyelt kérdés
Nekem rengeteg benne marad és nem jön ki a vége egyáltalán. Által 4 teljes evokanallal benne marad. Szét szoktam vágni, de azt mondta valaki hogy a mikromuanyag belemegy... Ti mit csináltok?aug. 30. 15:55
11/25 anonim válasza:
"Tubusos nem jó? Azt jól ki lehet nyomni."
Az igaz. Viszont lényegesen drágább ugyanannyi töltőanyagra vetítve.
12/25 A kérdező kommentje:
Tubusos kevés nekünk és sokkal drágább is úgy.
aug. 30. 21:02
13/25 anonim válasza:
Nem drágább, 11es. Bár változó, én most megnéztem és épp, hogy olcsóbbnak láttam. ( kg árakat hasonlítottam össze)
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
16/25 anonim válasza:
"Megpróbálom elmagyarázni 14es. A tasakos termék kiló árban olcsóbb volt, mint a műanyag flakonos verzió. Így érted?"
Te érted hogy más gyártók más termékeit hasonlítod össze?
17/25 anonim válasza:
Mindkettő univer , esetleg nézd meg, mielőtt okoskodsz...
18/25 anonim válasza:
15, kiegészítés:
A műanyag flakonos termék esetén:
1 787 Ft / kg
Ez pedig a tasakos:
1 600 Ft / kg
Az univer ketchupja mindkettő, a sima. Direkt figyeltem, hogy ne másik termék legyen és gyártó is ugyanaz legyen.
(A tubusos (mint a fogkrém) azt nem néztem, de azt drágábbnak sejtem. )
19/25 anonim válasza:
Nem sok vízzel, csak hogy a maradék kijöjjön, pár ml.. Húsra önteni hígabban is jó, jobb mint kidobni.
20/25 anonim válasza:
Fejjel lefelé tárolom amikor kevés van benne és simán kijön.
Mustárt pedig üvegeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!