Hogy szeditek ki a műanyag flakonbol a mustárt és a majonézt?
Figyelt kérdés
Nekem rengeteg benne marad és nem jön ki a vége egyáltalán. Által 4 teljes evokanallal benne marad. Szét szoktam vágni, de azt mondta valaki hogy a mikromuanyag belemegy... Ti mit csináltok?aug. 30. 15:55
1/25 A kérdező kommentje:
Általában akart lenni.
aug. 30. 15:55
2/25 anonim válasza:
3/25 anonim válasza:
Pofonegyszerű..Kevés vizet engedek bele majd jól összerázom.A nagy része így kijön.
4/25 anonim válasza:
Szétvágom a flakont egy konyhai ollóval.
6/25 anonim válasza:
Mustárból üvegest szoktam venni, ketchupból meg tasakost, amiből ki tudom préselni.
7/25 anonim válasza:
Fejjel lefelé, majd kissé ferdén néhányszor odaütöm, de óvatosan, különben kifröccsen. Minél kevesebb van benne, annál jobban. A majonéz maradékát kibányászom pl. fakanállal, a mustárt egy kis vízzel hígítom, és összerázom.
8/25 A kérdező kommentje:
Alapból fejjel lefelé tartom a hűtőben. És ma mégis 4 evokanallal szedtem ki a mustárosbol. Pedig csak egy kiskanállal kellett volna, de razogatba sehogy nem jött ki.
Vízzel keverni? Hát... Nem is tudom. Ki fogom próbálni, de így első hallásra nem annyira tetszik. De köszi. 🙂
Ma meglátta a vegyész vendégem, hogy szétvagtam a dobozt, egyből mondta hogy neee, inkább dobjam ki, telemegy műanyag szemcsékkel...
aug. 30. 19:43
9/25 A kérdező kommentje:
Át fogok állni az uvrgesre.. Igen olyan amit linkeltel első.
aug. 30. 19:44
10/25 anonim válasza:
Tubusos nem jó? Azt jól ki lehet nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!