Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy szeditek ki a műanyag...

Hogy szeditek ki a műanyag flakonbol a mustárt és a majonézt?

Figyelt kérdés
Nekem rengeteg benne marad és nem jön ki a vége egyáltalán. Által 4 teljes evokanallal benne marad. Szét szoktam vágni, de azt mondta valaki hogy a mikromuanyag belemegy... Ti mit csináltok?
aug. 30. 15:55
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Általában akart lenni.
aug. 30. 15:55
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyenre gondolsz? Kupakkal lefelé tartom, így csak nagyon kevés marad benne.

[link]

aug. 30. 16:19
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Pofonegyszerű..Kevés vizet engedek bele majd jól összerázom.A nagy része így kijön.
aug. 30. 16:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szétvágom a flakont egy konyhai ollóval.
aug. 30. 17:52
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Konyhai ollóval szétvágom.
aug. 30. 18:46
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Mustárból üvegest szoktam venni, ketchupból meg tasakost, amiből ki tudom préselni.
aug. 30. 18:49
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Fejjel lefelé, majd kissé ferdén néhányszor odaütöm, de óvatosan, különben kifröccsen. Minél kevesebb van benne, annál jobban. A majonéz maradékát kibányászom pl. fakanállal, a mustárt egy kis vízzel hígítom, és összerázom.
aug. 30. 19:25
 8/25 A kérdező kommentje:

Alapból fejjel lefelé tartom a hűtőben. És ma mégis 4 evokanallal szedtem ki a mustárosbol. Pedig csak egy kiskanállal kellett volna, de razogatba sehogy nem jött ki.

Vízzel keverni? Hát... Nem is tudom. Ki fogom próbálni, de így első hallásra nem annyira tetszik. De köszi. 🙂

Ma meglátta a vegyész vendégem, hogy szétvagtam a dobozt, egyből mondta hogy neee, inkább dobjam ki, telemegy műanyag szemcsékkel...

aug. 30. 19:43
 9/25 A kérdező kommentje:
Át fogok állni az uvrgesre.. Igen olyan amit linkeltel első.
aug. 30. 19:44
 10/25 anonim ***** válasza:
92%
Tubusos nem jó? Azt jól ki lehet nyomni.
aug. 30. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!