Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mit fogyaszt előbb? A...

Ki mit fogyaszt előbb? A köretet először aztán a húst? Vagy fordítva?

Figyelt kérdés
aug. 25. 21:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy harapás a húsból, egy a köretből :D
aug. 25. 21:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan az első írja, egy abból, egy a másikból egyszerre.
aug. 25. 21:29
 3/18 anonim válasza:
100%
Van olyan, aki nem egyszerre eszi???
aug. 25. 21:32
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerre. Konkrétan ez a lényege a köretnek, az nem egy külön fogás.
aug. 25. 21:34
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
egyre több meglepő derül ki a fiatalabb generációkról -ha csak nem trollkodásból írta mert mindenkinek nyilvánvaló hogy egyszerre
aug. 25. 21:35
 6/18 anonim válasza:
17%

A körettől függ.

A dietetikusok szerint érdemes a rostokkal és a protein-és zsírforrásokkal kezdeni, majd utoljára hagyni a szénhidrátokat. Így lassabban szívodik fel a ch.

Szóval ha valami szénhidrát (rizs, krumpli, tészta) a köret akkor utoljára hagyom, ha pedig zöldség akkor a feltéttel egyszerre eszem.

aug. 25. 22:20
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
érdekes hogy már így egy étkezésen belül is számítana a sorrend, holott odabenn úgyis összekeveredik. ez olyasmi tippnek tűnik minthogy volt amikor azt javasolták hogy a folyadékot szigorúan csak az étkezés végén fogyasszuk el hogy ne keveredjen a zsíros tartalommal mert feldolgozás szempontjából rosszabb
aug. 25. 22:27
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
reggel eszem a köretet, este a húst
aug. 25. 23:29
 9/18 anonim ***** válasza:
37%

A dietetikusok azt tanítják amit a #6-os írt.

(Jól le is pontoztátok érte Béláim.)

Ez cukorbetegeknek erősen ajánlott, de érdemes a nem cukorbetegeknek is követni.

Szóval célszerű a feltét nagyobb részét az alacsony glikémiás indexű, rostos zöldséggel, savanyúsággal fogyasztani és a magas glikémiás indexű, gyorsan felszívódó köretet inkább a végére hagyni.

Ez a módszer produkálja a legkisebb vércukor csúcsot. Én mint 10 éve cukorbeteg meg tudom erősíteni.

Az egészséges embereknek pedig azért célszerű követni, hogy minél később legyenek cukorbetegek.

aug. 26. 05:51
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

9-es, igen, lepontoztuk, és a magam részéről, téged is lepontoztalak.

Mivel én meg pont dietetikus vagyok, és ez baromság.

aug. 26. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!