Magyarországon milyen húsból készül a gyros?
Figyelt kérdés
aug. 25. 14:54
11/13 anonim válasza:
Általában csirkecombból, ritkábban borjúból. Mivel a gyrost pirítani kell, csirkemellből nem jó, mert nagyon kiszáradna.
12/13 anonim válasza:
A mi városunkban van egy gyorsétterem, ahol sertéshúst használnak azon a hengeres sütőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!