Melyik volt a legrosszabb ízű üdítő vagy valamilyen ital amit ittál?
Figyelt kérdés
Nekem a Dr.Pepper,ilyen kóla szerű keserű mandulás izű üditő,nagyon rossz!!! soha többet.aug. 16. 10:04
2/17 anonim válasza:
Egy Linz közelében lévő, rossz hírű településen ittam spritzert. Én azt hittem, hogy az náluk a fröccs (mint ahogyan tk. az), de itt mást értettek rajta. Kb. mosogatólé. Összetétele és, színe, és íze alapján olyan volt, mintha a pultban a kifolyt leveket összeöntötték volna. Volt abban minden, tonik, almdudler, narancsé stb.
3/17 anonim válasza:
Skociaban itta a főnököm az volt a neve, hogy IRN BRU. Egyszer nekem is vett egyet és 🤢🤢 undorító íze van.
6/17 anonim válasza:
Valamilyen "barack" ízű kommersz szeszes ital.A gyártó nevére már nem emlékszem.Belekortyoltam a nedűbe..Aztán kiköptem és elöntöttem ami még az üvegben maradt.
7/17 anonim válasza:
Számomra a tonik, sajnos a levendula sem tette jobbá.
8/17 anonim válasza:
Egyszer Finnországban voltam, ahol egy szupermarket polcairól az üdítőitalok közül levettem egy számomra ismeretlen dobozt. Belekortyoltam és olyan volt, mintha tengervizet innék. Sajnos fogalmam sincs hogy már mi volt, pedig így évekkel később nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a fenét is ittam akkor.
9/17 anonim válasza:
üdítő: Kofola
pia: Aperol Spritz - majdnem elhánytam magam, olyan szar
10/17 anonim válasza:
A Dr. Pepper egyáltalán nem keserű, kimondottan édes, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!