Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb étel,...

Mi volt a legrosszabb étel, amit ettél? Milyen íze volt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Krumplifőzelék amelynek sűrített vizelet íze volt.
2021. júl. 4. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
1-es: te szoktál sűrített vizelet fogyasztani? Vagy honnan tudod, milyen íze van?
2021. júl. 4. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendeltem egyszer a Teletáltól pörköltet, ami olyan rossz volt hogy ha valaminek büdös szaga van, azt mondom hogy "teletálas pörkölt szag van" 😂
2021. júl. 4. 19:42
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Még iskolai menzán, úgy 65 éve, saláta főzeléknek nevezték, de kinézete is olyan volt, mint egy zöldes, darabos hányadéknak, az íze is olyan volt, hogy talán egy falatot sem tudtam lenyelni belőle.
2021. júl. 4. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Gombás pizza. Egy helyi pizzázóból rendeltem, ahonnan egyébként máskor is rendeltem már, csak kifejezetten gombásat sem. Nincs bajom egyébként a gombával a pizzán, kifejezetten szeretem, de valahogy annak a pizzának olyan gusztustalan íze és kinézete volt, hogy amint beleharaptam a hányinger jött rám. Undorító tocsógós, nyálkás volt. Nem volt büdös, nem gondolnám, hogy romlott volt, talán csak rossz minőségű. Azóta nem eszek olyan pizzát, amin gomba van
2021. júl. 4. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem 1-es vagyok, de aminek ismerem a szagát, annak tudom az ízét is. Nem hiába kapcsolódik a szaglás az ízeléshez.
2021. júl. 4. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
1-es vagyok, 6-os jól mondja.
2021. júl. 4. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Az Általános suliba a menzán minden rossz volt a leves nagyon zsíros volt és a tejbegríz is sós volt picit meg fura íze volt. Mamám nem főz a legjobban de nála meg nagy fagyasztó van és pl a kenyeret is a sok húshoz teszi meg a sütit és mindennek nyershús íze van amit lefagyaszt. Illetve rendeltem amerikai, japán és angol édességdobozt. Volt egy fahéjas cukor ami borzalmas volt illetve matcha teás kit kat annak meg alga íze volt.
2021. júl. 4. 20:07
 9/14 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
83%
Menzas kaja
2021. júl. 4. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Halászlé.
2021. júl. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!