Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb étel,...

Mi volt a legrosszabb étel, amit ettél? Milyen íze volt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bortonben volt egyszer egy 'csodalatos' kaja: grizes-rizseshus :)

A rizseshus amugy is egy paprikatol piros rizs, olyan ritkan van benne a hus mint mazsola a kalacsban ... egyszer elfogyott a rizs a keszitesenel de mivel az adagnak azert megkellett lennie, ezert felturboztak buzadaraval :)

Azt az ocsmanysagot!!!

2021. júl. 5. 07:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegán pizza asszem Don Pepéből. Miután vegán lettem, és megjelent náluk ez a pizza, rendelgettünk egy időben. Maga a feltét koncepció elég borzalmas volt, nem tudom miért kell tofu a pizzára, de az elején egész vállalhatóan sikerült elkészíteniük. Valaki ott dolgozó nagyon utálhatta a vegánokat, mert egyre borzalmasabb minőségű volt a kiszállított pizza. Az elején a véletlenre írtam, de a végén konkrétan megcsinálták valahogy, hogy a pizza szenesre elégetve, de a feltét fele nyers, nem tudom hogy jött össze nekik, de az volt az utolsó próbálkozásunk a Don Pepével. Az egész ment a kukába.

Ami még nagyon undorító volt az a vegán tejszínhab amit én csináltam. A recept szerint csicseriborsó konzerv levéből és cukorból kellett felverni, álomszép lett, de ízre olyan volt mint a cukros babos konzervlé, nagyon bizarr volt... Pedig a kínaiak édes babos krémével pl. semmi bajom, de ez szar volt és kész.

Ugyanígy jártam a vegán "tojáskrémmel"

2021. júl. 5. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Rántott velő. Munkába a kollégákkal mindig hozott valaki főtt ételt és egyikük ezt hozta. Megkostoltam, megettem mert nem akartam megbantani de undorító volt. Nem tudom mihez hasonlítani
2021. júl. 5. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton nem undorító étel, de az exem anyja olyan rossz zöldbabfőzeléket csinált (amit személy szerint imádok)... megettem az egészet a hányással küszködve és miután megebédeltünk, elbújtam és egy kicsit sírdogáltam, hogy udvariasságból meg kellett egyek valamit amitől öklendeztem.

Nem lett volna annyira rossz élmény ha nem gyűröm le az egészet. Fűszermentesen csinálta tehát zöldbab, víz, liszt, tejföl, és mindenki ízlése szerint.... cukrozhatta.

Nálunk a zöldbabfőzelék egy sós étel.

2021. júl. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!