Másoknak is szokott hagymaszaga lenni hagymaevés után?
Rágoogléztam szóval tudom, hogy létező jelenség, csak kíváncsi vagyok, hány sorstársam van. Nem nagyon eszek hagymát már emiatt, mondjuk én nem is nagyon hiányolom, lehet ad valami pluszt az ételeknek, de anélkül is teljesen jó. Párom szereti használni, mert szerinte meg kell. Legutóbb bolognai spagettit ettünk, amibe egy hagymát vágtam és egyszer szedtem a szószból, szóval maximum egy negyed hagyma lehetett benne és már jött a szag.
Nem szájszagra gondolok, hanem a pórusokból jön a hagymaszag az étel utáni 1-2 napban.
Nem tapasztaltam. Durva, amit írsz, vagy extra érzékeny a szaglásod. Más aromás ételeknél is, pl. borsos kaja után borsszag, petrezselyem után petrezselyemszag, kávé után kávészag árad belőletek vagy csak a hagyma után érzed?
Én csak főzés után érzem a kézen, ha fokhagymát kellett szelni, vagy főzés után a hajban az olajos-hagymás szagot, vagy evés után a szájból lehet érezni a hagymát, de ugyanúgy a kávét is, na ez utóbbi borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!