Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet a vizet helyettesteni...

Lehet a vizet helyettesteni tejjel?

Figyelt kérdés
Jó-e, ha valaki nem iszik vizet csak tejet?
2010. nov. 1. 20:56
 1/10 anonim válasza:
azért vizet is igyál mert nincs benn olyan tápanyag mint a tejben
2010. nov. 1. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Keress rá a neten erre: A tej élet, erő, egészség????? és ne csodálkozz, ez mind igaz. Tehát a válaszom, csak vizet igyál, és ne tejet!
2010. nov. 1. 22:36
 3/10 anonim válasza:
A tej kell!Nagyon is! Főleg a csontok erősítéséhez! De a sok tejtől kialakul a bélbolyhokon egy olyan réteg ami nemt esz jót.
2010. nov. 29. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj előző válaszadó, de ellent kell mondjak Neked, nézz utána, pl Atkins könyvében, a Dacolj a koroddal-ban, hogy pontosan annak lesz csontritkulása, aki sok tejterméket eszik-iszik. Ugyanis a tejben nem a megfelelő formában van a kalcium, és az ember, mivel nem tudja beépiteni a csontjaiba, az a véráramba kerül, és ott különféle problémákat okoz, vagy pl. lerakódhat a csontok felszinére, és igy is bajt okoz. A pontos mechanizmust olvasd el a könyvben. Egyébként munkám során sok anyukával találkozom akiknek gyermekei felső léguti problémákkal küszködnek, aztán a tanácsunkra kipróbálják a tejtermékek elhagyását, valamint egy jó összeállitásu multivitaminkészitménnyel bizony sok kisgyerek problémája szünt meg, és már szinte nem is hiányoznak többet az oviból, suliból. És ez, a mai világban nagy kincs, mert az anyukáknak nem kell attól félnie, hogy a következő leépitésnél ő fog menni...
2010. nov. 30. 20:29
 5/10 anonim válasza:
Már bocs, de sztem hülyeség! Nem a tejtől lesz csontritkulásuk!Öcsém... az a baj hogy a mostani kisgyerekeke a tejet a sok szar gabonapehellyel zabálják és nem esznek normális ennivalót, mint pl kolbász szalonna meg ehhez hasonló és nincs bennük normális vitamin meg ami kellene a szervezetnek az immunredszer megfelelő kialakulásáshoz és azért van azoknak állandóan betegségeik.Érdekes mód én nem voltam oviban sokat bete.ÉS! Nem is zabáltam chocapit meg ilyen fosokat...
2010. nov. 30. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
A mai kolbászok és szalonnák nem emlithetőek egy lapon a régen háznál elkészitett testvérével. Tudod-e, hogy ma ugy készülnek ezek, hogy minél gyorsabban eladható legyen, nitrites pác-sóba mártják, ami bizony egy nagyon erős karcinogén, azaz rákkeltő anyag. És akkor még nem emlitettem azt a tényt, hogy ma ugy nőnek fel az alapanyagokhoz szükséges állatok, hogy nem láttak napfényt, be vannak zárva egy olyan szűk ketrecbe, ahol még csak megfordulni sem tudnak, mert hát mindennek gyorsan kell végbemennie, és csak igy hizik gyorsan egy disznó. Valamint ellátják őket olyan táppal, amiben már alapjában véve rengeteg gyógyszer van, mivel ezek az állatok gyenge immunrendszerüek, kapnak még sok-sok antibiotikumot, hormont a gyors sulygyarapodás eléréséért, és nyugtató antidepresszánsokat mert ezek az állatot kicsit ingerültebbek a kelleténél a rossz bánásmód miatt. Sajnos, ezek a szerek bekerülnek a Te szervezetedbe is, és még csak nem is közlik Veled hogy szép lassan megmérgeznek. Ugyanez a helyzet nem csak a husokkal, a tejjel is. A ma tej néven vásárolt lötty, az már régen nem tej, ha pattanásos vagy, vagy esetleg mindig "megfázol", vagy torokgyulladásod van, próbáld meg elhagyni a tejtermékeket, aztán meglátod az eredményt. Bocs, hogy ilyen sokat irtam, de kicsit mérges vagyok, mikor valaki azt irja hogy "szerintem", de ennek a szerintem-nek csak az az alapja, hogy a hasára üt az ember. Aki kérdez, az "szerintem" használható válaszokat szeretne kapni, mert problémája van. Üdv!
2010. dec. 1. 08:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt hol, hogy sikerült megtudnod?
2010. dec. 1. 11:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes. Miért baj ha antidepresszás van benne. Inkább jól jön az embernek is, főleg ilyen borús időben.

Mi a véleményed?

2010. dec. 1. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó könyvekben olvastam, soroljam? Atkins-től a Dacolj a koroddal, vagy a Halál a konyhában, a Szigorúan bizalmas, A leves hazudik..... Az antidepresszánsok azok erős drogok. Ha drogfüggővé akarsz válni, akkor csak rajta.Én jól érzem magam nélkülük, köszönöm nem kérek. Te miért vagy ilyenkor depi? Jön a karácsony! Sajnos az embereket nem tájákoztatják olyan fontos dolgokról mint hogy miket etetnek meg velünk tudtunkon kivül. Ha tudnád hogy az ivóvizet is mérgezik pl. fluoriddal( igen, jól érted fluoriddal, ami a fogkrémekben is benne van, mellesleg egy idegméreg....) Nem akarok ünneprontó lenni, de nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit viszel be a szervezetedbe, ha ezeket a könyveket elolvasod, Téged sem lehet majd becsapni már.
2010. dec. 2. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
A vizet miért kell fluoriddal mérgezni?
2010. dec. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!