Szeretitek a Lipton Piramisteákat? Lesz most valahol
akciós?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és elkezdődött az az időszak, amikor egy vödör teát megiszok egy nap. Az összes íz érdekelne, mert nagyon sok félét próbáltam már és azok bejöttek, de érdekel a többi is.
2010. nov. 1. 20:16
1/9 anonim válasza:
Megosztok veled egy titkot:............. a lipton piramistea ugyanolyan mint a rendes teák, csak ki kellett találni valami újabb dolgot,amit drágában tudnak adni az embereknek.
2010. nov. 5. 13:20
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem ittál piramisteát vagy sima filteres teát! Igen is van különbség! Már csak akkor is, ha kibontasz egyet egyet mindkettőből láthatod, hogy egészen más formában vannak benne az ízesítőanyagok és a tea levelek! A másik meg az, hogy az ízében is nagyon érezhető a különbség!
Drágább- nem drágább, én ezt szeretem és kész! Biztos van a te életedben is olyan dolog amibe ilyen alapon bele lehet kötni, mégsem teszem, pedig pár kérdésből kiderülne...
Többek között az is ide tartozik, hogy minek válaszoltál, ha érdembelit nem tudsz hozzáfűzni?! A kérdésemre nem sikerült válaszolni!
2010. nov. 6. 23:43
3/9 anonim válasza:
A valaszolo csak ra probalt vezetni arra hogy ez csak egy reklam fogas,amikor valamin mar valtoztatni kell akkor kicserelik a csomagolast...Le merem fogadni hogy ha becsukott szemmel megitatjak veled nem is veszed eszre a kulombseget.Es nezd meg a dobozan az osszetetelt es kiderul hogy semmi kulombseg...Egyebkent nem olyan draga hogy vadaszni kene az akciokat...
2010. nov. 7. 12:25
4/9 anonim válasza:
Es irhatnal normalisabban mert nem sertett meg senki.Akkor maskor ne kerdezz ilyen baromsagokat.
2010. nov. 7. 12:26
5/9 anonim válasza:
A Sparban most akciós nem tudom meddig. Én szeretem és én is vadászom az akcióra :-)
2010. nov. 7. 15:07
6/9 anonim válasza:
szeretem, de nem az alakja miatt, hanem azért, mert olyan ízeket árulnak, amit hagyományos formában nem. A kedvencem a trópusi gyümölcsös és a karamellás. Az utóbbi kávétejszínnel isteni.
2010. nov. 7. 17:01
7/9 A kérdező kommentje:
1.) Ugyan miért baromság a kérdésem???
2.) Kioktató stílusban, okoskodóan írt!
3.) Nem a kérdésemre válaszolt!
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, meg a nem túl értelmeseket is! Mindenki megkapta érte a megfelelő értékelést!
2010. nov. 7. 20:29
8/9 anonim válasza:
Soha nem erdekelt az ertekeles,mert az ugyis indulatoktol van vezerelve es nem valos,egyebkent arra probaltak ravenni hogy ne legyel sznob.
2010. nov. 8. 10:32
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sznob, ha az lennék akkor nem érdekelne, hogy hol akciós!
Az íze miatt szeretem, nem azért mert piramis alakú filterben van!
Ha én sznob vagyok a piramisteámmal, akkor az mi aki a drágábbnál drágább teaházakból veszi a csak kimérve kapható teákat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!