Szoktál enni ételhez görögdinnyét?
Sziasztok!
Számomra és a környezetem számára mindig is természetes dolognak számított, hogy számos ételhez fogyasztunk görögdinnyét, ha van. Úgy, mintha savanyúság vagy gyümölcs befőtt lenne. Ugyanúgy, mint szendvicshez friss almát alkalomadtán.
Páromnak ez teljesen idegen és furcsa, soha nem hallott még ilyenről.
Habár a válaszokból nem lehet majd levonni statisztikai jellegű következtetést, kíváncsi vagyok, ti hogyan látjátok ezt.
Finom, sültekhez különösen.
Jó ízharmóniát tud adni.
Hallottam olyanról, aki kenyérrel ette...
Anno szerettem simán, de már csak szökőévente belekóstolok, ha van itthon, nem bírják az új fogaim... (ahogy egy csomó más gyümölcsöt sem)
7-es!
Miért, mi történik a fogaiddal tőle?
Nem szoktam, ahogy befőttet sem, sőt, szendvics mellé gyümölcsöt sem.
Nekem a gyümölcs önmagában tetszik, nagyon szeretem, gyümölcsöt inkább más gyümölccsel vegyitek, pl áfonya sárgabarackkal.
Görögdinnyét is önmagában eszem.
De a savanyúságokat is imádom, szinte minden főtt ételhez (húsos, köretes, tésztás ételhez) tudok enni, és ha nincs vagy drága a zöldség télen, akkor néha savanyúságot teszek a szendvicsbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!