Egy Dolce della Casa bianco torta kibír 3 óra szállítást kocsival?
Figyelt kérdés
júl. 27. 16:43
2/8 anonim válasza:
Ha a Google találataim helyesek, nemigen. Pláne ilyen melegben. Inkább vegyetek valamit helyben, ha odaértetek, esetleg rendeljetek előre egy cukrászdában a célállomáson vagy a közelében.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt véletlenül kihagytam, hogy októberben rendelnék.Sajnos a környéken nem tudok helyet ahol csinálnának hasonlót.
júl. 27. 17:32
4/8 anonim válasza:
Októberben már hűvösebb lesz.akkor valószínű kibírja.
5/8 anonim válasza:
Ez fontos plusz információ! Addigra elég hideg lesz (remélhetőleg), hogy jól lehűtve kibírja. Bár én biztosan nem szállítanék semmilyen tortát 3 órán át kocsiban, hanem rendelnék közelebbről, ha ott helyben nem is lehetne, de mondjuk félút magasságában, októberig csak van arra pár perced, hogy megnézd, mik a lehetőségek.
6/8 anonim válasza:
Szoktál Bp-en járni? A Daubnerben lehet szerezni hungarocell dobozt (biztos máshol is van, én ezt ismerem).
7/8 anonim válasza:
30 fokban kibírt a Daubner 1 órát. Szépvölgyi-Csepel agglomeráció dugóban-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!