Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A.s una kulacs megéri az árát...

A.s una kulacs megéri az árát szerintetek? Borzalmas drága, miből van hogy ennyibe kerül?

Figyelt kérdés
A gyerek megőrül érte, hónapok óta nyaggat, eddig kitartottam. A tecskóba is messzire elketültem. De most hogy jön névnapja meg majd suli is lesz megkapja, ha van valami jó érv mellette?
júl. 26. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Én tupper kulacsra váltottam le, sokkal strapabíróbb és ha leesik, nem törik, nem pattog le róla a festék, a tupper elnyűhetetlen.
júl. 26. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 2021ben vettem és azóta használom. Akkor még 3 ezer ft korul volt. Én szeretem. Arrs kell figyelni hogy legalább hetente legyen teljesen kimosva és zárítva mert a belső gumi penészedhet (habár lehet 200 ft-ért pótgumit kapni, en is egyszer mar csereltem)

Szoval en nagyon szeretem de nem tudom máshoz kepest mert csak ezt hasznalom. Nekem 650ml-es van es pont jo. A fel liter nekem keves lenne.

Monduuk felnott vagyok

júl. 26. 09:48
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
4000 forintos kulacs annyira megfizethetetlen...?
júl. 26. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat messze van a borzalmasan dragatol, de ha nem engedheted meg magadnak, ne vedd meg.

Azert ne, mert egy elsos gyerek lehet mar a masodik nap elhagyja es akkor szivrohamot fogsz kapni :D Gyerekeknel fogyoeszkoz a kulacs.

A dechatlonban kaphato sima muanyag kulacs, nem tom, 1000-1500 forint, az is teljesen jo.

júl. 26. 10:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem 4000 forint, a tescoba 7000 Ft körül van jelenleg a 8dl-es. A gumi gyűrűt hol lehet kapni hozzá, mert az minden eddigi kulacsunknál penészedett? Nem borzalmas drága de ár érték arányban, hát nem tudom,szerintem sok érte.
júl. 26. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor mondjuk rendeld meg netrol, ahol valoban 4 ezer korul van 🤷‍♀️
júl. 26. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
17%

Minek a gyereknek a 8 dl-s? Megtölti a csapból ha kifogy.

Szilikon tomites itt

[link]

júl. 26. 12:24
 8/13 anonim válasza:
100%
Én a Tupperware kulacsokat szeretem
júl. 26. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Annyiért hasonlót is kapsz de ha azt szeretne a gyerek vedd meg
júl. 26. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, többféle volt már, vagy széttörtek vagy folyik belőle (lizzy cardból, aldisból pl)
júl. 26. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!