Ki hogyan készíti?
A por cappucinot ki hogyan készíti?
Azt amit boltban lehet kapni?
Nekem bárhogy csinálom íztelen...
Ha tejjel, ha vízzel akkor is!
Esetleg tud valaki tippet adni?
Szia, én baristaként dolgozom.
Így csinálsz kávéházas cappuccinót otthon:
A tejet megmelegíted, kb addig, amíg még az ujjadnak elviselhetõ.
Aztán beleteszed a tejet egy ilyen dugattyús kávéfõzõbe ( azaz french press, cafetier stb)
Ezzel addig köpülöd amíg habos.
A másik megoldás az a kézi hanosító amit az Ikeában lehet kapni.
Zsíros tejjel egyszerűbb lesz, de bármilyen tejjel lehet.
És fõzz mellé egy eszpresszót, öntsd rá, és kész
Az az instant kávé magában sosem lesz olyan mint az igazi cappuccinó, nem szúrtál el semmit, csak ez ennyit tud.
Itt egy szemléltetõ videó a french press trükkhöz
Pontosabban mire gondolsz? A boltban egy csomó fajta ilyen por van, van amelyik ilyen 3 az 1-ben abban alapból van cukor és tejpor is azt ízesíteni már nem kell.
Ha nem ilyenről van szó akkor azt ízesíteni kell cukorral, tejjel meg amivel akarod.
Na meg van egy csomó márka lehet, hogy váltanod kéne másikra.
6. Mi a márkája?
Én is szoktam venni ilyenek, de eddig egyik sem volt íztelen, olyan van, hogy túl édes számomra. Én általában nescafét veszek az ízlik a legjobban.
Igen, az pocsék bárhogy csinálod meg.
Ezeket arra gyártják, hogy egy hotelben vagy egy konferencián ki legyen rakva valami, amit egy elektromos kannával el lehet készíteni.
Leírtam hogy csinàlsz igazi cappuccinót, az nem volt jó, nem tudom mi a francot vársz.
Tejbe szoktam tenni 2-3 teáskanál port, és igen lehet túl édes is nekem!
Nem nescafet szoktam, lá festa, ilyen a márkája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!