Régen miért volt jobb a Kinder tojásban lévő meglepetés?
Figyelt kérdés
Már a 2010-es években is elkezdtek ilyen papírdarabokat belearakni (felfújhatós állatfej) amiben nem volt semmi konkrét élvezetes, a műanyag játékok sokkal gyengébb minőségűek lettek, úgy értve hogy nem az a jó tömör anyag mint anno. Bár régen is voltak benne haszontalan játékok az tény, de volt egy csomó állatfigura (oroszlán, kutya, mackó stb). Mostanában a Natoons a legjobb szerintem az állatos tojás, amikben élethűek a játékok. Meg sokkal több volt benne a kocsi, mint most.júl. 18. 17:25
11/12 anonim válasza:
Igényesebb volt, szerintem spórolnak.
12/12 anonim válasza:
Más kor, más szellemiség,más érdeklődésű gyerekek
De a 2010-es években is arattak (Pl Twisthead Star Wars,Natoons széria, ami most virágkorát éri, a fekete hangjegyek, csak néhányat soroltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!