Mi bajom lehet, ha készítek egy húsmentes ételt pl. paradicsomos tészta sajttal, a hűtőben tárolom két napot (a sajt már fagyasztott volt előtte) majd átteszem a méhhűtőbe további egy hétre, majd kiveszem és 2 nap múlva megmelegítve megeszem?
Figyelt kérdés
júl. 15. 22:41
3/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. A tészta otthoni körülmények között fagyasztva xar lesz.
4/9 anonim válasza:
3-as: a tészta otthoni körülmények között is fagyasztható normálisan és megfelelöen olvasztva fel nem lesz másabb, mint elötte.
5/9 anonim válasza:
Igazából semmi, viszont állagra elég lágy lesz.
A tészta rosszul viseli a fagyasztást.
6/9 anonim válasza:
"átteszem a méhhűtőbe további egy hétre, majd kiveszem"
Kiveszed hova? A konyhapultra? Vagy a hűtőszekrénybe, ahol 4 fok van?
Ha a mélyhűtőből a konyhapultra teszed két napra, akkor már NE edd meg!
7/9 anonim válasza:
Akkor a tésztából lesz egy pürés állagú vacak ehetetlen szar. Röviden :D
8/9 A kérdező kommentje:
Már sokszor csináltam ilyet
Írták felül, miután felenged ugyanolyan mint kifőzve
Viszont most még pluszban a hűtőben is tároltam napokat.. ilyenkor nem lesznek benne bacik?
júl. 16. 16:44
9/9 anonim válasza:
Aznap vagy legkésőbb másnap kellett volna lefagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!