Minden nap szoktatok enni ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Ilyen melegben én általában nem kívánom a kaját, és 2-3 naponta eszek csak, éhes sem vagyok. Kalóriákat beviszem folyadékban.júl. 13. 09:05
1/21 anonim válasza:
Szóval levessel táplálod magad?De hát annak a fogyasztása is evésnek minősül.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem levessel, nem szeretem a levest.
júl. 13. 09:10
3/21 anonim válasza:
Én voltam futni hajnalban, most ettem rántottát
4/21 anonim válasza:
2
Akkor tápoldattal,tejjel,turmixszal?..Szerintem meg is zavarodnék ha három napig csak ilyesmiken kellene tengődnöm.
6/21 anonim válasza:
3 vagyok: jó dolog az időszakos (akár többnapi időszakban) böjt bizonyos esetekben, de vigyázni kell arra, hogy ne épüljenek le az izmaid és ne essen le a cukrod. Én szeretek enni, prediabéteszem van és annak ellenére, hogy korábban nem mozogtam, a 40-es éveimre az életem részévé vált. Sétálj hajnalban vagy este, ne fogd a melegre, hogy nem eszel.
7/21 anonim válasza:
Persze. Ha nem csinálsz semmit, nyilván el vagy löttyökön, de átlag ember azért aktívabb, kell a normális étel.
8/21 anonim válasza:
Tápanyagot így nem viszel be, rostot meg főleg. Elég veszélyes, foleg hosszutavon.
En eszem minden nap min 2szer
9/21 anonim válasza:
9
Mondjuk azt a kérdező nem írta meg,hogy konkrétan milyen folyadékokat fogyaszt.Az nem mindegy.Mert akár folyékony formában is be lehet vinni a szervezetbe fehérjét.
10/21 anonim válasza:
9. De a fehérje pótló italokra rá van írva, hogy mellette rendes ételt is kell fogyasztani... Lehet, hogy a melegtől nincs kedve szilárd ételhez, de majd ha beteg lesz, megbánja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!