Sörös dobozokat "összegyűrés" nélkül lehet csak
visszavinni Repontokra?
Figyelt kérdés
Most komolyan ki az aki a sörös dobozokat nem gyűri össze üresen és nem úgy dobta ki eddig?
Most mint a hímes tojásra majd vigyázni kell rá és úgy vinni vissza a boltba?
Ezt komolyan gondolják?
júl. 9. 17:45
1/9 anonim válasza:
*sóhajt
júl. 9. 17:50
2/9 anonim válasza:
Igen.Így tudja leolvasni a kódot a masina.Ha összeroppantod és megsérül vagy fedésbe kerül a kód,akkor mégis miként tudná leolvasni a scanner?
júl. 9. 18:12
3/9 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan tárolsz úgy sörös dobozokat meg hurcolászod, hogy ne nyomódjanak össze mikor már üresek?
Más egy műanyag palack ami alapból nehezebben nyomódik össze, illetve van kupakja is így a levegő miatt "egyben" marad..
júl. 9. 18:15
4/9 anonim válasza:
3
Könnyedén.Általában egyszerre megveszek egy tálca sört. Meghagyok,félreteszek néhány kiürült kartont a fóliával együtt.Aztán az kiürült dobozokat szépen rápakolom egy üres tálcára.Úgy ahogyan eredetileg is csomagolják a sört.A fólia szorosan egymás mellett tartja meg a karton is védi kicsit őket.És nem nyomódnak meg a dobozok.Legfeljebb a szélsők.De a kód az megmarad épségben.
júl. 9. 18:33
5/9 anonim válasza:
Én eddig sem feltétlenül gyűrtem össze. Úgy ahogy volt dobtam a szelektív "kék kukába". Azt hiszem a tescoban visszavették eddig is. De 2Ft/db-ért én nem cipelgettem. Már ezeknél a gépek sem vették vissza ha összelapítottad. Nem arról van szó, hogy egy minimális horpadás sem lehet rajta. A lényeg, hoyg meg tudja forgatni, hogy leolvassa a vonalkódot.
júl. 9. 21:03
6/9 anonim válasza:
Ki kell önteni betonnal,gipsszel.Vagy nyomni kell bele egy kis purhabot.Akkor nem lapul össze.
júl. 9. 21:12
7/9 anonim válasza:
Az nem baj ha nem teljesen ép, de direktben ne nyomd össze. Én egyébként még életemben nem nyomtam össze sörösdobozt.
júl. 9. 21:20
8/9 anonim válasza:
Sajnos igen,kitalálhatnának rá valami tárolót mert zacskóban mindig kifolyik a maradék.
júl. 10. 08:35
9/9 anonim válasza:
Igen.
Tálcán amin veszed, de amúgy egy sörös rekesz is kiváló erre a célra, ha van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!